MIN OUTFIT ELLE-GALAN 2018

God morgon finingar!

Det var nog många som undrade igår om jag verkligen skulle palla med ELLE-galan igår… Men ja. Eller absolut! Jag känner faktiskt ett mindre tryck över bröstet när jag gör någonting riktigt härligt, läkaren säger att mitt hjärta slår bättre när min puls går upp och så ska jag tillägga att jag inte var med så sent.

Mer om kvällen får ni höra senare! Nu ska jag ut på promenad med Freddie.

Min rosa outfit hittar ni här: Kavaj – Other Stories / Byxa – Other Stories / Skor från Zara (på rea!) / och örhängen från Sophie by Sophie SS18. Och håret tackar jag världens bästa Creative Headz för som alltid gör mig så fin!!

SparaSparaSparaSparaSparaSparaSparaSpara

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Du är otroligt vacker?

    Jonas 2018-01-20 16:58:39
    Svara
  • HENRIETTA! Jag älskar älskar älskar din blogg! Jag ligger sjuk och jävlig i lunginflammation och när jag låg och slösurfade kom jag in hit till dig. Jag har snart läst igenom hela din blogg, befinner mig på sida 505 av 568, och får smått ångest av att jag snart har kommit till början. Lova att aldrig sluta blogga! Sorry för märklig kommentar men skyller på Cocillianan som gör mig lite latjo!

    Jenny 2018-01-20 14:52:43
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!