Check på Vouge.

Vilken glädje att hamna på Vouge.com efter gårdagens diskussioner med diverse personer i branschen. Det är nämligen så att typ varenda kotte har lånat plagg av diverse varumärken att klä upp sig med. Och vissa även för att spöka ut sig i. Och jag fattar faktiskt inte den grejen helt. Går man inte på Fashion Week för att se vad varumärkena har att visa upp? Eller okej…. Hade jag varit bjuden till Paris hade jag kanske också planerat mina ”styles”, men i Stockholm? I don’t know.

Igår kände jag mig som världens fulaste på två par ben efter en slitsam dag på jobbet, men ändå passade jag in på Vouge. Så skönt att Vouge nu påminde mig om att man don’t have do try to much. Just be and be happy.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Tycker du har en ”Tog på mig det här i farten-men-ser stylish ut ändå” stil emellanåt. Du kan liksom mismatcha mönster, färger och material och få till en lager på lager stil. Så de dagar du känner dig ”ful” så tro mig, du inspirerar ändå för du bär så coola plagg (typ jackan på bilden ovan!!!)
    ❤️

    Liv 2018-01-23 20:15:55
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!