NYTT SPÄNNANDE PROJEKT.

Idag efter jobbet på Pernod Ricard åkte jag inte hem till en chillad kväll i soffan som jag vanligtvis föredrar en vardagskväll. Idag hade jag nämligen bokat upp kvällen för Maria, Carro och vårt gemensamma projekt hemma hos dem på PR-byrån Number 10.

Och jag välkomnades av ett bord uppdukat med ESA-sushi som jag har saknat sååååå. Så lyxigt ett tisdagskväll.

Dagens möte var otroligt skönt och peppigt! Vi betade av många och stora puckar som gav oss känslan ”Nu jävlar är vi på gång!”, vi fick snilleblixtar och så skrattade vi till tårarna rann. 2 h var planerat, men att gå igenom aktieägaravtalet tog ett jäkla tag och därför blev det en senare kväll.

Nu kom jag precis hem och ska sätta mig och klippa nästa vlogg. PUSS

SparaSparaSparaSparaSparaSpara

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
  • Kan du inte berätta lite mer om det här? Följer din blogg slaviskt men det har inte kommit några hintar om det här efteråt. Är såååååå nyfiken! Och kan du inte berätta precis kan du väl åtminstone berätta inom vilket område? Massa kramar!!!

    Elin 2018-02-15 10:51:14
    Svara
  • Så spännande!

    Emma 2018-01-24 08:40:48 https://laserklinikensodermalm.se/
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!