LIBBE NIGHT

 

God morgon raringar! 

Gårdagen gick verkligen i ett, var också väldigt härlig och så ska jag passa på att inflika: Veckan har börjat finare än på länge. I LOVE! Direkt efter jobbet igår fick jag snabbt kila hem för att hinna städa undan vårt lilla hemmakaos, som konstigt nog hunnits skapats sedan vår städerska var här i måndags, innan det var dags för kvällsmyset med Josefine, Anton och Johan.

Det blev lite tråkiga bilder igår, men jag är helt ny för Josefine och jag är alltid lugn med att dokumentera alla delar av mitt liv innan jag känner någon. Falafel med goda röror och pita åt vi i alla fall. Min favoriträtt. 

Vad händer idag då? Pernod Ricard på förmiddagen, sedan försöka träna, ska till läkaren för att påbörja utredningen och senare ska jag på ett spännande möte. 

SparaSparaSparaSparaSparaSpara

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!