Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

LIBBE NIGHT

 

God morgon raringar! 

Gårdagen gick verkligen i ett, var också väldigt härlig och så ska jag passa på att inflika: Veckan har börjat finare än på länge. I LOVE! Direkt efter jobbet igår fick jag snabbt kila hem för att hinna städa undan vårt lilla hemmakaos, som konstigt nog hunnits skapats sedan vår städerska var här i måndags, innan det var dags för kvällsmyset med Josefine, Anton och Johan.

Det blev lite tråkiga bilder igår, men jag är helt ny för Josefine och jag är alltid lugn med att dokumentera alla delar av mitt liv innan jag känner någon. Falafel med goda röror och pita åt vi i alla fall. Min favoriträtt. 

Vad händer idag då? Pernod Ricard på förmiddagen, sedan försöka träna, ska till läkaren för att påbörja utredningen och senare ska jag på ett spännande möte. 

SparaSparaSparaSparaSparaSpara

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer

senaste från Mode

Henrietta Fromholtzs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Jenny Sunding
Lifestyle
By Momo
Home
Jannike Ebbing
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Makeup by Lina
Home
34 kvadrat
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Joanna Swica
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Marie Serneholt
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Emma Danielsson
Man
Niklas Berglind