RÖDBETSFALAFEL & UTREDNING

Idag har jag gjort dagen i mina nya vårgodingar från Bubbleroom som jag gör ett samarbete med på Instagram just nu. Jeansen är svinsköna och jag blev faktiskt förvånad över hur fint de satt. Skjortan är också himla härlig. Härligt till en casual work day lixom.

Ni hittar jeansen HÄR och skjortan HÄR!

Och vips så var man hemma klädd i mjukis efter en sjukt snabb dag. Eller det kändes så för mig då jag mitt i arbetet fick springa bort till läkaren för att diskutera hur utredningen för mitt hjärta ska se ut framåt. Nu kom det också upp att jag även ska göra en utredning för mina lungor…. Dubbelt upp alltså och jag känner mig lättad som äntligen får bra hjälp från sjukvården. Palla vara sjuk mer!

Vi åt ju falafel igår, men går det att få nog på denna libanesiska boll? Vi orkade verkligen inte laga mat ikväll och det bästa du kan få nära Östermalm är typ libanesiskt och ikväll testa vi Meze Fabriken som är en nykomling i mitt kök. Någonting nytt och spännande i alla fall.

Rödbetsfalafel och linsbollar.     S V I N   G O T T!

Och nu sitter jag och planerar min helg som bli POJKVÄNSFRI. Woop woop! Måste också klippa klart vloggen. Det är mycket nu.

PUSS 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
9kommentarer
 • Hoppad dem hittar vad som felar dig och att det inte är ngt allvarligt! En sån sprallig och härlig tjej som du förtjänar att vara frisk och må bra! ❤️ Älskar statyn bakom, vart är den ifrån? PUSS!

  Anna Persson 2018-01-27 16:33:34
  Svara
 • Vart kommer skorna ifrån? Love it!

  Emy 2018-01-26 10:53:29
  Svara
 • <3 <3 <3

  Bubbleroom 2018-01-26 10:32:05
  Svara
 • Använder du en annan telefon att fota med nu? Bara jag som upplever bilderna lite konstiga i kvalitet?

  Hanna 2018-01-25 21:25:39
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!