Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Efter sjukhus kommer AW

OBS! Fotat med mobil, men lovar att byta till min kamera i helgen. 

Igår efter ett jobbigt läkarbesök tog jag mig bort till Strandvägen 1 för att ta en AW med Metro Mode-gänget. Både redaktionen, sälj och några av de andra profilerna. Det är alldeles för sällan och alldeles för mysigt när det sker.

Jag vet inte vem han bredvid mig är, men kläderna vet jag är sprillans nya från BIK BOK. Vårnyheter alltså! Är inte kjolen underbar? 

TJENA TJEJEN MED SCHYSST HÅLLNING! Kjolen hittar ni HÄR och tröjan HÄR.

Vi diskuterade känslan av att ta en selfie på offentlig plats, så jag testade för en live-bedömning. Och så undrade de andra hur det känns att filma sig själv offentligt. Jobbigt svarade jag utan tvekan. Jag fick även leka mamma för en stund då underbara Tess Mongomery var där med sin lille Ace på 4 månader. Gud så mycket feeling man får för bebis, men jag tillägger: Det är långt kvar!

En fin och lång AW. I like.

SparaSparaSparaSparaSparaSpara

SparaSpara

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Mode

  Henrietta Fromholtzs webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Hälsa
  Jenny Sunding
  Lifestyle
  By Momo
  Home
  Jannike Ebbing
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Home
  34 kvadrat
  Hälsa
  Sassa Asli
  Hälsa
  Joanna Swica
  Hälsa
  Fannie Redman
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Mode
  Paulina Forsberg
  Hälsa
  Foodjunkie
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Mode
  Mathilda Weihager
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Emma Danielsson
  Man
  Niklas Berglind