Efter sjukhus kommer AW

OBS! Fotat med mobil, men lovar att byta till min kamera i helgen. 

Igår efter ett jobbigt läkarbesök tog jag mig bort till Strandvägen 1 för att ta en AW med Metro Mode-gänget. Både redaktionen, sälj och några av de andra profilerna. Det är alldeles för sällan och alldeles för mysigt när det sker.

Jag vet inte vem han bredvid mig är, men kläderna vet jag är sprillans nya från BIK BOK. Vårnyheter alltså! Är inte kjolen underbar? 

TJENA TJEJEN MED SCHYSST HÅLLNING! Kjolen hittar ni HÄR och tröjan HÄR.

Vi diskuterade känslan av att ta en selfie på offentlig plats, så jag testade för en live-bedömning. Och så undrade de andra hur det känns att filma sig själv offentligt. Jobbigt svarade jag utan tvekan. Jag fick även leka mamma för en stund då underbara Tess Mongomery var där med sin lille Ace på 4 månader. Gud så mycket feeling man får för bebis, men jag tillägger: Det är långt kvar!

En fin och lång AW. I like.

SparaSparaSparaSparaSparaSpara

SparaSpara

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!