STAMMIS-FIKA & JAG HAR FÅTT LIVETS HUD

I fredags var jag på Pernod Ricard hela dagen och till lunch serverades det kalvkött med sallad, rotfrukter, pommes och tryffelmajo. Gött. Efter det åkte jag till sjukhuset för att röntga min lunga. Jag fick först ett medel insprutat i blodet som gav känslan att jag kissade på mig (så sjukt knasigt?) och efter det skjutsade de in mig i en stor och obehaglig maskin. Resultat: Min lunga är helt normal och lider inte av en propp. Thank god!

Det firades med en AW med Metro Mode-gänget.

Och jag fick testa på att leka mamma för en stund med bästa Tess lilla Ace. Mina händer är typ större än hela Ace. Hehe.

Jag ställde frågan ”Passar jag som mamma” på min InstaStory och 86 % svarade JA och 14 % sa NEJ. Det betyder alltså att jag har några år kvar. Tur är väl det, för jag är inte redo för barn.

Pålle och jag har stora planer på G och har haft det ett längre tag nu… Jag kan lixom inte slita mig ifrån henne och våra idéer, så i lördags tog jag mig till Stella McCartney där hon jobbar för att bolla vidare över en ledig 5:a och efter det bjöd hon på stammis-fika. Haha. Om jag ändå hade pengarna till att bli det.

Hade kunnat bo i butiken.

Men hittade ett par skor från Adidas x Stella som jag blev smått förälskad i.

Hur fina?

Om inte dessas blixtar från Sandro är finare?

Resten av helgen tog jag ÅTERHÄMTNING och min ORO för att åldras på allvar. Det blev ansiktsmask x 3 och ögonbrynsfix. Jag har alltid gått till Rapide For Brows när jag vill bli fin på bryn och fransar, men min vän Mallan som jobbar på H&M tipsade om att ögonbrynsfärgen som de säljer på H&M både är sjukt bra och mycket prisvärd.

Och jag är beredd att hålla med, så från och med nu skippar jag salongsbokningar. Lajf. Förresten – ser ni hur fin hy jag fått? Tackar mina ansiktsprodukter för detta!

Det var några bilder från helgen som jag tyvärr inte har hunnit dokumentera. Nu jävlar gänget. Nu ska bloggen hitta tillbaka till sitt rätta jag, gasa på lite ytterligare och jag hoppas ni ser fram emot det. Jag har nämligen spännande grejer på G och jag lovar att det blir mer kamerabilder från och med nu.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Ååh kan du inte visa förpackningen till ögonbrynsfärgen alternativt länka vilken det är?
  Behöver också få ordning på mina nu när jag slutat gå till Rapide……….

  Elin 2018-01-30 09:35:58
  Svara
 • heej! det skulle vara så kul att få se din hudvårds/sminkrutin i en vlogg!

  diggar dig och dina sociala kanaler grymt mycket!!

  emma 2018-01-29 21:03:35
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!