Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

VÅRNYHETER TACK.

Fyfan för detta tråkiga väder. Under Fashion Week gick jag runt som en gammal hösäck för att hålla mig varm och stay in good mood, men så insåg jag att alla mina kollegor redan har börjat kriga mot mörkret och klä sig lekfullt i vårens färger. Jag blev pepp och ASSUGEN på att tömma plånboken. Det är ju faktiskt på G då jag inom kort ska sälja ut massa av mina kläder. Men har inte fotat klart allting.

Allt detta på en och samma gång tack! Är inte väskan från HOPE helt magisk?

_ Röda solisar  _  Rosa stickad med pärlor
Kamelkappa  _ Finaste väskan spottad på Instagram
Randig skjorta  _  Örhängen 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    Henrietta Fromholtzs webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!