LINKÖPING I MINA NYA SUPERPJUCKS

Henrietta Fromholtz

Sorry för frånvaron! Men idag har jag tagit mig ned till Linköping i ett riktigt snörusk och tagit vara på snack-stunden i bilen ned med Caroline och Andreas. Se bilder från deras bröllop här! Min vän Carl har 30års-fest här hemma och hela gänget, som typ alla bor i stockholm nu, har tagit sig ned till stan för att fira. Ser så mycket fram emot att få se och smaka på nyöppnade restaurangen Cabo som jag hört så mycket gott om. Någon från Linkan som varit där än?

Jag har inte bestämt mig för vilken look det blir imorgon, men mina nya superpjucks på bild är nog inräknade. Love them!

   SKOR

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Jag älskar att du bara kör med mode! Vi måste shoppa tillsammans här i London snart! (Och så kan du få låna Acie ett tag ❤️ Han var så nöjd hos dig)

    Tess 2018-02-03 10:37:22 http://tessm.metromode.se/
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!