THIS WEEK

Okej okej okej. Det känns knappt som om den här veckan har existerat. Så vad har hänt? Jag har suttit här och jobbat hela veckan med allt från planering inför Malibu Rums årliga och storslagna sommarkampanj till sociala strategier.

Men en dag jobbade jag i stan och ÖSTE i mig juicer i hopp om att bli frisk.

Jag har också typ över-använt dessa örhängen som jag bar på ELLE-galan här om veckan. Lika fina på fest som till vardags och nu finns de äntligen i butik.

Här hittar ni dem! 

Och på tal om örhängen så inhandlade jag också dessa i veckan som har fått en fin plats i min örhängesgarderob.

En av de lyxigaste sakerna med att jobba ute hos Pernod Ricard är att de har en egen matsal där det alltid serveras så sjukt god mat, och varje onsdag är det veggo-onsdag. Gissa om jag blev glad när det serverades mina två favoriter i veckan? Falafel med goda såser och aubergine tagine.

Och vips så blev det helg och en trip ned till Linköping. Jag och familjen premiärade spelet ”Ticket to Ride”, käkade godaste thaimaten och så presenterade jag min e-cigg för mamma och pappa som blev glada. Eller grejen är den att jag aldrig har pratat om rökning med dem, men tydligen så har de förstått hela tiden.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Asså en fråga, jag är som du en riktigt junkie när det kommer till örhängen. Jag gillar när dom är stora, vilket ibland leder till att de är ganska tunga. Jag upplever att detta ibland skadar örat lite? Kan bli lite blodigt och sårigt ibland. Hur blir man av med det här? Har du bara härdats eller är det här inget problem för dig?

    Elinor 2018-02-04 12:45:50 http://Alderbro.se
    Svara
  • Var spelet roligt? Funderar på att köpa 🙂

    amanda 2018-02-03 19:33:19
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!