DRÖMMER OM JUST NU

Åh! Jag får så sjukt mycket hemlängtan fort jag är borta längre än en dag. Jag längtar efter allt ifrån min säng till mina rosa sammetskuddar, och just nu lite extra mycket då vi nu äntligen börjar få det klart här hemma. Det enda är att jag börjar bli sugen på att byta ut både soffa och soffbord, och så saknas ju all konst på väggarna såklart. Jag satt här med morgonkaffet och kikade runt och kände att jag typ inte kan hålla tyst om dessa godbitar: 

SOFFA  här | BORD  här

Så fick jag Instastoryn till vänster i helgen och blev påmind om min konst som hänger på restaurangen Kvarteret. KUL! Lova om ni har mina prints hemma – fota och skicka till mig. Jag blir oerhört glad!

här hittar ni.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Är sugen på att köpa soffbordet om ni säljer det!

    Klara 2018-02-06 09:05:50
    Svara
  • Måste bara fråga, vart kommer ert befintliga soffbord ifrån? Så himla fint! Kram härliga du

    Mia 2018-02-06 08:25:19
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!