LINKAN, CALLE 30 ÅR & PIZZA BUFFÉ

Den här helgen har Linköping bjudit på festligheter och vi inledde med thaimys hemma hos mamma och pappa i fredags.

Och vi fick sällskap av världens bästa syster och hennes Vincent. Vi tjatade ikapp om januari och mycket om att Vickan snart lämnar plugget i Jönköping och flyttar upp till Stockholm för att göra sin praktik på Pr-byrån A.W.B. Jag är överlycklig kan jag lova!

Och efter mat blev det som alltid kaffe, fika och spel.

Denna gång ett spel som vi aldrig tidigare har spelat tidigare – Ticket To Ride. Så förbannat kul! Vill spela igen igen igen.

Vips så blev det lördag och vi bestämde oss för att gå ned till stan för att inhandla detaljer till kvällens fest och njuta av pulsen i Linkan.

Jag handlade strumpbyxor om klänning skulle bli aktuellt senare och Johan en svart t-shirt som tydligen var JÄTTEVIKTIGT tills hans outfit.

Medan typ hela Linköping var på Hockey på eftermiddag tog jag en lugn stund hemma för att vila innan festen. Jag har ju varit febrig i veckan och ville inte bli sämre.

 Plötsligt slog klockan 20.00 och vi började med att möta upp hela Linkan-gänget på Storan för att sedan trilla bort lite lagom glada i hatten till CABO där kvällens födelsedagsfest ägde rum.

Ingen mindre än världens bästa Calle fyllde 30 år och det firade han med att bjuda ned hela 105 pers till Linköping.

Mitt emot mig fick jag Carro Ossmin som var bra i gasen. Som alltid <3

Och bredvid mig fick jag Tedde som är en av mina äldsta killkompisar och hans Valentina.

Jag älskar fester med personliga detaljer! Calle hade dukat så fint med ett häfte fyllt med alla gästers namn samt ett ord som beskriver personen genom åren tillsammans bäst. Gäddan är klockrent på mig, men går heller inte att beskriva för er. Hehe.

Först fick vi in lite plock i form av friterade halloumi-sticks med guacamole och mina favoriter Pimientos de Padrón.

vid bordet bredvid satt Andreas och Felicia.

Och bordet bredvid det Ellinor och Phille. 

På första tallriken fick de flesta tacos med kött, men jag åt en mumsig ceviche med nachos.

På tallrik nummer 2 blev det tacos för mig och en med tempurafriterad räka. Till detta fick vi ett glas tequila som svaldes ned med ett shotglas tabasco.

 

Tedde sa: Cabo is tha shit och svepte sin burrito I ett nafs.

Och efterrätt på det!

Jag tänkte skriva: ”Och efter det drog festen igång”, men den var ju igång redan vid första tuggan, men tequila hade gjort sitt och tryckte gasen i botten på oss alla.

Jag och Felicia, som nu säkert kommer att kommentera sin lugg här i bloggen. Haha! Men jag vet att hon bjuder på den. Jag glömde nämligen ta bilder under kvällen och det här är typ den enda.

Kvällen avslutade vi på Platå som på gamla goda tider. Min vän Oscar var hemma från Norge och vi både var överrens om att dansa uppe på DJ-podiet var alldeles för länge sedan, så så fick det bli.

I söndags vaknade jag upp till Mammas ”Gooood morgon!” och så hade hon och pappa dukat upp en finfin frulle.

Det bästa jag vet? En lång promenad efter en hård kväll. Jag fick med mig både Johan, mamma och pappa igår. Och vilket väder vi bjöds på!

Jag passade på att hugga mamma för tjejsnack och lite hemligt skvaller som jag snart ska dela med er också.

Helgen avslutade vi med pizzabuffé som är det enda Johan har tjatat om hela veckan. Mys!

Jag är så otroligt glad för den här helgen, för alla fina vänner jag har och för att vi fortfarande hänger ihop. Det är stort! STÖRST tack till bästa Calle som bjöd in till en så fin och härlig fest. Du är Golden!

I morse var jag TRÖTT och såg ut så här. Lämnade Linköping med tåget klockan 05.30….

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
  • Älskar din blogg Henrietta!! meeeeeeen vet ej om detta för att jag är lite lullig innan jag ska sova 22.52 en lör kväll meen, är Calle singel? Match-makea en syster!! Såå söt (och uppenbarligen rolig hence häftet!!)

    hemlig beundrare 2018-02-17 22:53:30
    Svara
  • Haha ohnooo //Trump

    Discos beundrare 2018-02-05 19:39:28
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!