JAG OCH PÅLLE. ETT SUPER-TEAM

Idag har jag varit på två mycket mysiga och spännande möte. Först var jag förbi hemma hos min chef och vän Lisa som är på mammaledighet för lite lax-bento och bebismys. Det känns så overkligt när ens vänner får barn, att barnet faktiskt att legat i magen. Och lite senare blev det ett möte med Pållisen på Snickarbacken gällande ett projekt vi snart ska dra igång….. SÅ PEPP PÅ DET och likaså hon. Vi var så ivriga under vårt möte att vi pratade i munnen på varandra fram och tillbaka från start till mål. Gott tecken tycker jag. Nu sitter vi och spikar detaljer för att sedan kunna gasa på.

Jag älskar att vi har ett projekt ihop, för tillammans är vi ett super-team.

Och för er som missat:

Pålle & Jag på Mallorca

När jag och Pålle träffades för första gången 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!