Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

JAG OCH PÅLLE. ETT SUPER-TEAM

Idag har jag varit på två mycket mysiga och spännande möte. Först var jag förbi hemma hos min chef och vän Lisa som är på mammaledighet för lite lax-bento och bebismys. Det känns så overkligt när ens vänner får barn, att barnet faktiskt att legat i magen. Och lite senare blev det ett möte med Pållisen på Snickarbacken gällande ett projekt vi snart ska dra igång….. SÅ PEPP PÅ DET och likaså hon. Vi var så ivriga under vårt möte att vi pratade i munnen på varandra fram och tillbaka från start till mål. Gott tecken tycker jag. Nu sitter vi och spikar detaljer för att sedan kunna gasa på.

Jag älskar att vi har ett projekt ihop, för tillammans är vi ett super-team.

Och för er som missat:

Pålle & Jag på Mallorca

När jag och Pålle träffades för första gången 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  Henrietta Fromholtzs webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Mode
  Paulina Forsberg
  Home
  Jannike Ebbing
  Home
  34 kvadrat
  Hälsa
  Joanna Swica
  Lifestyle
  Evelina Andersson
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Mode
  Mathilda Weihager
  Lifestyle
  Mitra Javadi
  Lifestyle
  Sophia Anderberg
  Lifestyle
  Sara Che
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Lifestyle
  Cassandra Klatzkow
  Lifestyle
  Fanna Ndow Norrby
  Mode
  Emma Danielsson
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Imane Asry