Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Jumpsuit. My love.

THIS JUMPSUIT

 Jag lade upp den här jumpsuiten här om dagen i ett samarbete på min Instastory, men vill även tipsa om den här för er som missat. Här på bild redo för fest och idag bär jag den till sneakers på jobbet.

 

Xx / H

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Såg den på din insta och kände att jag måste ha den?? Här kan man snacka om att marknadsföringen funkade, skulle nog inte fastnat för den om jag endast sett på hemsidan, men pga att jag såg att den satt så fint på dig så blev jag såld 🙂

    Tilda 2018-02-06 22:55:38
    Svara
  • Alltså ert hem!?? Fullkomligt älskar hur fint ni fått det ?

    Hannah 2018-02-06 21:53:30
    Svara
Henrietta Fromholtzs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!