VECKANS PLANER!

Deppiga februari har börjat rulla och jag är glad att det redan är onsdag i morgon. Det är ju lika med att den roliga delen av veckan börjar.

Soooo…. whats my plans?

ONSDAG
Det blir jobb på Pernod Ricard hela dagen och på kvällen ska jag på två flera festligheter. Först på Lindex Art meets Fashion och direkt efter det till Fotografiska på middag som bästa Rebecca (instagramkontot @foodstockholm) bjudit in till. Jag hoppas även hinna med Petra och Linns glassfest med Ben & Jerrys.

Ge mig lite Get Brush Tan!

TORSDAG
På jobbet ska vi gå igenom kommande kampanjer för våren och på kvällen styr Roshi event för sitt Get Brush Tan. JAG ÄR SÅ PEPP på den produkten. Det lan nog vara så att den kommer att rädda min genomskinliga februari.

FREDAG
Hela dagen är fylld med härligheter! Så som en fredag ska se ut. Vanja bjuder på frukostevent på Miss Clara, lunchen ska avnjutas på Ett Hem med WAKAKUU x 2NDDAY och så avslutar jag med AW tillsammans med Pålle och Felicia från Patrikssons.

LÖRDAG
Tänker typ museum? Kanske middag ute?

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!