VLOGG ELLE-GALAN

För er som missat min senaste vlogg – here it is!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
 • Henrietta! Har en fråga som du gärna får svara på i ett inlägg! Skulle vara intressant att höra hur du resonerar och dessutom skulle det göra nytta!

  En kompis till mig har fått världens snyggaste Victorias secret modell-kropp eftersom hon börjat äta bättre och träna mer. Är så impad och vill verkligen ge henne beröm. Men läste på din blogg om när du fick beröm för dina bikinibilder innan du blev ätstörd. Och att det triggade igång dig och bidrog till din sjukdom. Det gör att jag inte vågar kommentera hennes förändring.. men det känns så konstigt när man är en nära vän att plötsligt ha ett ämne man måste undvika. Och uppenbarligen har hon lagt mycket tid och kraft på sin kropp och det känns fel att inte nämna det eller bara säga ”vad stark du ser ut att ha blivit” eller något liknande… för hon har ju blivit skitsnygg!

  Hade jag gjort en sån förändring och ingen kommenterat det hade jag nog känt att mina vänner missunnat mig det… tyvärr. Hur ska man göra? Hur skulle du önska att folk gjorde mot dig såhär i efterhand?

  Sally

  Sally 2018-02-08 12:27:03
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!