FÄRGGLAD FREDGASOUTFIT!

Henrietta Fromholtz Outfit Wakakuu

Hej och glad lördag!

Jag vill bara kika in och önska er en fin dag och säga att JAG MÅR SOM EN SOL. Johan har i dagarna påpekat att han märker att jag mår så mycket bättre nu, vilket också gör mig extra glad. Gårdagen bjöd på trevligheter på Ett Hem där Wakakuu och 2ndday bjöd på en supertrevlig och intim lunch. Och ovan ser ni min färgglada fredagsoutfit och bästa Sara kommenterade: ”Du är alltid en färgklick och det älskar jag med dig!”. Det fick mig att bli sugen på att GO LOCO från och med nu. Det blir vårens färger på mig från och med idag.

Henrietta Fromholtz Outfit Wakakuu Henrietta Fromholtz Outfit Wakakuu

Kappan är sprillans ny från 2ndday.

Den magiska blusen är ett kap från COS – Finns ej online.

Mocka-stövlarna är gamla från Uterque, men här har jag hittat ett gäng liknande på ASOS och Zalando
1 / 2 / 3

Kjolen hittar ni här och min pampiga ring här!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Fattar inte ens hur du kan få ihop så snygga matchningar? Skulle aldrig få för mig att matcha blått/grönt/rött men du pull it of så bra!!!! Älskad din känsla för mönster och färg.

    Liv 2018-02-10 18:31:41
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!