PRINTSCREENS: Jag finns på Tinder?

Söndag och min strukturera-upp-dag har börjat! På söndagar löser jag alltid ouppklarade jobb, ringer vänner som jag inte har hunnit prata med under veckan, jobbar med mina sidoprojekt samt rensar mobilen. Jag har sparat sjukt mycket på Instagram den senaste veckan och prinscreenat hej vilt. Jag tänkte att jag kan bjussa på mina senaste.

Ett par låga klackar med volang måste jag införskaffa mig

Och ett par ASFETA sneakers är ett måste.

Ellen Dixdotter lade upp den är fina bilden från ett ställe i Malmö och jag blev otroligt inspirerad av den vackra tavelväggen. Det är precis sådant konst som jag vill ha på min vägg.

Och Daniel Lindström gav mig tips om en vacker plats i Danmark. Vill åka hit och tänk er att ha fest i en lokal som denna? Tjena!

Jag börjar bli sugen på att skaffa en design till min blogg och YouTube – Tyckte detta var snyggt! Någon som är duktig på sådant?

Och så min underbara kostym från & Other Stories med en moppehjälp. Ni vet att jag dagligen söker på ”moppe” på Blocket? Hehe..

Rikke påminde mig om att jag vill ha fler hål i örat! Det får bli i veckan.

Mamma bad mig hälsa min vän Filip Fastén att hans Gooh-maträtt var super. Blev superpepp på att testa den!

Jag har fått flera sms som detta… Tydligen finns jag på Tinder och nej jag är inte där frivilligt…

Här om dagen fick jag en fin blogglänk skickad till mig av en läsare till Matildas blogg. Blev så glad för detta! Tack Matilda om du ser detta – du gör mig glad <3 Tack för all boost ni ger mig. 

SparaSparaSparaSparaSparaSparaSparaSparaSparaSparaSparaSpara

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!