Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Alla hjärtas-frulle med TicTail & brudar

Tisdagar = världens tråkigaste dag. Men jag blir så sjukt pepp och glad på mig själv när jag har någonting härligt inplanerat denna dag och denna tisdag började jag dagen med en frukost på Nytorget 6 tillsammans TicTail och livets brudar.

En given svart kopp kaffe, en halv grapefrukt och turkisk yoghurt med musli och färsk frukt blev det för mig. Nästan alla tog gröten som tydligen är himmelsk, men jag är tråkigt nog inte ett fan.

Jag, Lisa, Stella, Susanne och Fanny snackade allt från stulna cyklar och hur det går till nere i Malmö – till exotiska resemål att beta av 2018 och bra nyheter på bio. Susanne tipsade om Call me by your name (google it!) och jag blev så sjukt sugen på att se den nu nu nu.

Efter trevliga timmar på Nytorget 6 promenerade vi vidare till Caroline Hjerpes studio.

Där fick jag en alla hjärtans dag-present ( <3 ) som jag inte har hunnit öppna än och så fick jag feeling för att ta fler hål i örat när jag såg alla vackra smycken. Jag vill lixom ha fler möjligheter att smycka på mig.

Och nu är jag ute i Liljeholmen hos Pernod Ricard och jobbar. Sitter i tysta rummet och myser <3 Jag har ju tidigare varit här 3 dagar i veckan och 2 dagar i veckan inne i stan för att jobba med Entercard och Spotify, men nu kommer jag att vara här fyra dagar i veckan en stund framåt. Så mer Pernod Ricard och jag lovar att bli lite bättre på att skriva mer om mitt jobb osv.

Vi hörs sen! 

SparaSparaSparaSpara

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  Henrietta Fromholtzs webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Home
  Jannike Ebbing
  Lifestyle
  Evelina Andersson
  Lifestyle
  Sara Che
  Hälsa
  Joanna Swica
  Mode
  Paulina Forsberg
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Lifestyle
  Mitra Javadi
  Lifestyle
  Sophia Anderberg
  Mode
  Emma Danielsson
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Mathilda Weihager
  Lifestyle
  Cassandra Klatzkow
  Lifestyle
  Fanna Ndow Norrby
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Imane Asry