Alla hjärtas-frulle med TicTail & brudar

Tisdagar = världens tråkigaste dag. Men jag blir så sjukt pepp och glad på mig själv när jag har någonting härligt inplanerat denna dag och denna tisdag började jag dagen med en frukost på Nytorget 6 tillsammans TicTail och livets brudar.

En given svart kopp kaffe, en halv grapefrukt och turkisk yoghurt med musli och färsk frukt blev det för mig. Nästan alla tog gröten som tydligen är himmelsk, men jag är tråkigt nog inte ett fan.

Jag, Lisa, Stella, Susanne och Fanny snackade allt från stulna cyklar och hur det går till nere i Malmö – till exotiska resemål att beta av 2018 och bra nyheter på bio. Susanne tipsade om Call me by your name (google it!) och jag blev så sjukt sugen på att se den nu nu nu.

Efter trevliga timmar på Nytorget 6 promenerade vi vidare till Caroline Hjerpes studio.

Där fick jag en alla hjärtans dag-present ( <3 ) som jag inte har hunnit öppna än och så fick jag feeling för att ta fler hål i örat när jag såg alla vackra smycken. Jag vill lixom ha fler möjligheter att smycka på mig.

Och nu är jag ute i Liljeholmen hos Pernod Ricard och jobbar. Sitter i tysta rummet och myser <3 Jag har ju tidigare varit här 3 dagar i veckan och 2 dagar i veckan inne i stan för att jobba med Entercard och Spotify, men nu kommer jag att vara här fyra dagar i veckan en stund framåt. Så mer Pernod Ricard och jag lovar att bli lite bättre på att skriva mer om mitt jobb osv.

Vi hörs sen! 

SparaSparaSparaSpara

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!