JAG & JOHAN TRENDAR

Hur mår du? Bättre än någonsin. Jag har så otroligt mycket kul på G och längtar tills allting är spikat. Bara lite snuva kvar i halsen.

Vad var det bästa med dagen? En bra morgon ger alltid resten av dagen en boost, så den frullen tackar vi TicTail för. Sedan ett kul möte på jobbet och nu på kvällen långsamtalet med Lisa.

Vad har du ätit? Yoghurt, frukt, semmelcocktail, toast med skinka, en godispåse med bara choklad, apelsin, morötter, chips och en mumsig sallad med rödbetor, hummus, nötter och kyckling från Holy Greens.

Vem har gjort dig glad? Johan som hjälpt mig massor ikväll med att bolla svåra frågor. Han är bäst! Vi har haft det tufft under hösten, men som han säger nu: ”Vi trendar!”

Ska du hitta på någonting på Alla Hjärtans Dag? Jag vet faktiskt inte, men Johan har bett mig att möta honom i nybroviken i morgon eftermiddag. Jag gillar egentligen inte temadagar, men lite mysigt är det väl ändå.

Någonting du har svårt för just nu? Bloggare som ljuger och överdriver allt och inget. Så onödigt och så sjukt mycket störmoment. PLUS alla som krälar på dem som har störst strålkastare riktade mot sig. Klassiker! Och Patetiskt.

Vad längtar du efter? Trycka på BOKA PARIS – Min gamla födelsedagspresent. Jag ser även fram emot en långhelg på Bomans i Trosa tillsammans med hela familjen och pojkvänner.

Ett tips du kan dela? Klädmärket LOEIL.

Dagens låt? Den HÄR och denna!

Natti!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Temadag och allt<3 hallå kan du inte berätta lite om när/hur du och johan träffades? Alltid så mysigt att höra. Kraaam

    Emilia 2018-02-14 19:29:07
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!