JAG VILL INTE BO I SVITEN!

I onsdagskväll sa Johan: ”Packa en väska och möt mig i Nybroviken klockan 17.00 imorgon på Alla Hjärtans Dag. Det blir en staycation”

Jag svarade:Neeeej. Jag vill vara hemma! Det blir rörigt med sleep over” 

Ibland förstår jag mig inte på mig själv. Vem tackar nej till en hotellsvit.  Jo jag. kontrollfreaket nummer 1. Johan fick ringa och boka av (finaste killen!)….

…och istället möttes vi upp i Östermalmshallen och handlade med oss musslor till min favoriträtt – Moule med hemmagjord aioli och pommes.

 Vi skålade i champagne, testade världens godaste lins- och hummus-chips, åt upp musslorna i ett nafs och pratade om livet i flera timmar. Vi diskuterade min åldersnoja, om Johan är stressad över giftermål och barn, oron över risker man tar i hopp om framgång osv. Så otroligt givande och mysig kväll. Jag är glad att vi var hemma. Jag tror även Johan var glad.

Hur var er Alla Hjärtans Dag? 

SparaSparaSparaSparaSparaSparaSparaSparaSparaSparaSparaSparaSparaSpara

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Haha känner igen mig! Tur vi har fina killar 🙂 Ska precis börja med moules till vår försenade Valentines! (Han jobbade kväll igår) Tack för en härlig blogg och en mix av toppar och dalar!

  Zara 2018-02-15 19:51:48
  Svara
  • Svar på Zaras kommentar.

   Hahaha. Gud så skönt. Nu blev jag lättad. Men åh!!! Lyxigt med att fira en dag efter. Underbart ju! Och tack för fina ord

   henrietta 2018-02-15 22:16:50
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!