Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

SUPERFREDAG & NYA PJUCKS.

Det finns fredagar och det finns FREDAGAR. Idag har dagen varit den sista varianten.

Jag började morgonen på PR-byrån Number 10 som mina vänner Caroline och Maria driver. Vi hade möte om vårt gemensamma projekt (inte en byrå eller konkurrerande med MRVLS, utan det är en produkt som ni kommer att kunna köpa!) Till dagens möte hade jag bjudit över världens bästa Susanne som jobbar med PR på TicTail för att hon skulle få berätta lite mer om möjligheterna och hur man kan bygga en egen webbshop hos dem.

Det var en underbar start på dagen! Så mycket power och energi. 

Sedan sprang jag vidare till dagens lunchdate med Dr. Martens på Kommendören. Underbara restaurang och deras tonfisk är to die for. Och en ny upptäckt – Brödet man får innan slår allt jag smakat tidigare. Majsbröd som smakade som bulle. Måste testa att baka det i helgen och hittade precis ett recept som skulle kunna stämma överrens med deras bröd. Ser så ut på bilden i alla fall – Klick!

Till dessert fick jag ett par nya darlings med hög sula. Det var inte alls en pjåkig lunch kan man säga och med världens härligaste brudar. Jag älskar att träffa nya människor och direkt känna: ”Kan jag sko med er hem?” 

Nu ska vi laga asiatisk biffsallad och mysa. 

Ps. Den senaste veckan är det flera av er som kommit fram till mig på stan, och jag blir SÅ GLAD. Ni anar inte hur mycket det betyder att få träffa er. Egentligen vill jag bara stanna tiden och ta med er på en fika, lunch eller en no-ending-AW. 

SparaSpara

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Så spännande med en produkt! Kan du inte ge en liten hint om om vilken typ av produkt det är, beauty, matt etc. 🙂

    Stina 2018-02-17 16:16:21
    Svara
Henrietta Fromholtzs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!