Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

HELGLISTAN.

Hur har helgen börjat?
BRA! Alltså min fredag var den bästa på länge med vinlunch, spännande möten om kommande business, espresso martini som avslut på jobbet och på kvällen såg jag The next three days och käkade asiatisk biffsallad.

Vad föredrar du att göra på helgen?
Den senaste tiden har det varit att vila och dricka vin, men egentligen gillar jag långa AW:s på fredagar som leder vidare till en utekväll. Jag gillar att ta festen på fredagen. På lördagar vill jag sedan börja dagen med en lång promenad runt Djurgården och sedan stanna till på Strandvägen för en brunch. På vägen hem från den vill jag trilla in i saluhallen och köpa kvällens mys, ett glas-vin-stopp och väl hemma blir det manjana. På söndagar är det underbart med träning (minns dock inte senast jag tränade pga. sjukdom…) och fix med mitt eget företag.

Vad vill du äta?
Gärna någon plockmat som tapas, mexikanskt eller libanesiskt. Jag vill också äta gott bröd och en god råsaft.

Favortsnacks?
Ingen tvekan – Naturgodis med yoghurt men jag biter bort nötterna och linschips.

Vilka ska du spendera denna helg med?
Idag ska jag och Johan bort till Natascha och Filip där det blir gött häng med ett gött gäng. Och i morgon ska vi bruncha med Mallan och co.

SparaSpara

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  Henrietta Fromholtzs webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Mode
  Paulina Forsberg
  Home
  34 kvadrat
  Home
  Jannike Ebbing
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Lifestyle
  Sara Che
  Lifestyle
  Sophia Anderberg
  Hälsa
  Joanna Swica
  Mode
  Emma Danielsson
  Lifestyle
  Evelina Andersson
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Mathilda Weihager
  Lifestyle
  Mitra Javadi
  Lifestyle
  Cassandra Klatzkow
  Lifestyle
  Fanna Ndow Norrby
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Imane Asry