SUPER SATURDAY OUTFIT

 

Måndag igen och jag är ruggigt taggad efter en så himla fin helg. Varje dag har jag lyckats fylla med någonting härligt och jag har inte känt att jag har dödat min egentid som är så otroligt viktig för mig. Jag har fått med allting. Vinluncher, brunch, festlig middag med vänner, långa promenader, podcast-lyssnande och piff hemma.

I lördags bar jag denna färgklick till outfit och här hittar ni allt: Blus H&M / Kappa  2NDDAY / Jeans  Dr Denim / Skor  Dr Martens / Väska  Loewe / Örhängen  Glitter

Ni får helgen på bild strax!

SparaSparaSparaSparaSparaSpara

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Wow snyggig! Älskar färgcombon♥️ Älskar dina youtube-klipp! Kan du ute lägga upp lite oftare?? kram Sofie

  Sofie 2018-02-19 18:56:50
  Svara
  • Svar på Sofies kommentar.

   ÅH VAD GLAD JAG BLIR!! Lovar tt bli bättre nu. Kommer att ha en helt egen dag för min youtube från och med väldigt snart. Puss

   henrietta 2018-02-20 21:27:26
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!