DRÖMMER MIG IVÄG:

Jag sitter på jobbet och råkande precis drömma iväg från verkligen i några minuter. This was (and is) on my mind: 


– Kan det blir DAGEN när jag äntligen har lyckats skapat min perfekta vardag som låter mig hinna med allting jag vill i livet. Den dagen är rätt nära tror jag. Eller det finns aktiva planer som jag snart kan dela med er.

– Och i denna perfekta vardag ska jag även baka in att varje morgon hinna med att göra mig i ordning, så jag kan känna mig fin från morgon till natt. Då ska jag gå klädd i strumpor och klackar som ovan varje dag. Jag ska bära ännu mer och roligare statement earrings, färgglada kostym-set och mitt hår ska alltid vara redo för en svängom på stan.

– Sommaren i Palma.

– Den här DRÖMSKON från Flattered.

– Alla pampiga / romantiska klänningar som jag ska bära under årets alla bröllop.

– Myslunchen med Andrea från JUNG på Fredag. Vi ska till Penny & Bill. Mums!

– Myset med mamma och pappa som är uppe och chillar i Sthlm i helgen.

– Jag kan inte sluta drömma om den första löprundan på flera månader som jag hoppas kommer snart…

Nu ska jag kila hemåt snart. Måste bara avsluta några meningar i en presentation.

Vi hörs sen! PUSS. 

SparaSparaSparaSpara

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!