Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

DRÖMMER MIG IVÄG:

Jag sitter på jobbet och råkande precis drömma iväg från verkligen i några minuter. This was (and is) on my mind: 


– Kan det blir DAGEN när jag äntligen har lyckats skapat min perfekta vardag som låter mig hinna med allting jag vill i livet. Den dagen är rätt nära tror jag. Eller det finns aktiva planer som jag snart kan dela med er.

– Och i denna perfekta vardag ska jag även baka in att varje morgon hinna med att göra mig i ordning, så jag kan känna mig fin från morgon till natt. Då ska jag gå klädd i strumpor och klackar som ovan varje dag. Jag ska bära ännu mer och roligare statement earrings, färgglada kostym-set och mitt hår ska alltid vara redo för en svängom på stan.

– Sommaren i Palma.

– Den här DRÖMSKON från Flattered.

– Alla pampiga / romantiska klänningar som jag ska bära under årets alla bröllop.

– Myslunchen med Andrea från JUNG på Fredag. Vi ska till Penny & Bill. Mums!

– Myset med mamma och pappa som är uppe och chillar i Sthlm i helgen.

– Jag kan inte sluta drömma om den första löprundan på flera månader som jag hoppas kommer snart…

Nu ska jag kila hemåt snart. Måste bara avsluta några meningar i en presentation.

Vi hörs sen! PUSS. 

SparaSparaSparaSpara

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    Henrietta Fromholtzs webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!