FRILUFTSLIVET á la Henrietta

RESTAURANG GLÖD STOCKHOLMHENRIETTA FROMHOLTZ _ JOHAN ROGEBRANT _ STUREBADET

Idag har vi varit ute på friluftsliv med ett trött och glatt avslut i baren kan man säga. Haha. Ja ni ser ju looksen på sista bilden. Vi var ute och promenerade i cirka tre timmar med mamma och pappa och stannade till på nyöppnade restaurang GLÖD för en lunch – jag åt en god matvetesallad med betor och chevresås. Sedan trampade vi vidare till city och sprang in på varenda bar som finns i Stockholm för att hitta en plats för vin, men det var banne mig inte lätt. Det slutade med bubbel och skratt-tårar på Sturebaren. 

SparaSpara

SparaSpara

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!