1,2 mil och pasta på det!

I fredags blev jag bjuden på festlig lunch på Penny & Bill av härliga Andrea som jobbar på JUNG. Hett tips till er som drömmer om att jobba på en duktig PR-byrå. Vi pratade om framtida möjliga samarbeten och smarta tjänster som inte existerar, men som vi borde lösa. Och bli rika på. Hehe. Vi drog också igenom det senaste som hänt under året då vi senast sågs i februari förra året…

Vi båda åt en bowl med ris, ägg, kimchi och grönkål. Mums!

I lördags hade jag och Johan en heldag med mamma och pappa som var uppe och mös i Stockholm.

Vi tog den långa promenaden runt Djurgården (en 1,2 mils vacker runda) och mot slutet stannade vi till på restaurang Glöd för lunch.

Det är samma ägare som goa Restaurang Broms, så jag blev besviken på utbudet när jag såg att det typ bara fanns köttbullar och kalla sallader. Jag tog en matvetesallad med chèvrekräm, men hade helst av allt velat ha en värmande vegetarisk soppa.

Vi trippade vidare till city för att hitta en plats att ta ett glas vin på, och det var inte det lättaste i lördags. Fullt överallt och vi fick tillslut slå till på Sturebaren.

Cuties… haha! Vi ser ut att ha haft en riktigt tuff tag uppe i fjällen. Det blir inte julkort av dessa kan jag lova.

Efter det tittade jag på väska då det är dags för en ny nu. Antingen blir det en orange eller midnattsblå från Loewe, en Celine Frame Bag eller en Marni Shoulder Bag i flera kulörer.

Men på detta vill jag även köpa en väska från Cult Gaia som faktiskt inte är så dyr. Finns på Schuterman.

På vägen hem handlade vi med oss färsk pasta och portabellosvamp från Eataly. Mmmm!

Och på det blev gjorde vi en svamppasta med massa timjan.

Igår (alltså söndag!) spenderade jag morgonen med bästa Freddie och hennes lilla Stella och gick crazy på Beyond Retros garage sale. På kvällen betade jag igenom alla fakturor och hade alltså en mindre charmig kväll.. Hehe. Jag har alltså haft en väldigt lugn helg med familjen – tack för det! Jag har sovit som en stock och det behövde min kropp kan jag lova.

SparaSparaSparaSpara

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!