HEJ! I’M BACK!

Hallå babes! 

Min blogg har legat nere och därför har jag varit tyst här i några dagar. SÅ TRÅKIGT! Igår kväll var det partaj hemma hos Tolga (Marknadschef på Tuskish Airlines, så honom lärde jag känna i.o.m samarbetet med resan till Turkiet i oktober!) och innan det samlades jag och Metro Mode-brudarna hemma hos mig och käkade pizza och dansade till gamla peppiga hits. Lite senare ute på krogen sprang jag in så himla många läsare och jag vill bara säga: Ni gör mig så glad!

Nu sitter jag och käkar chips. Snart snart ge mig ut på stan för lite shopping. Hörs ordentligt sen! 

Här skymtar ni ett par så himla fina örhängen! Lovar att visa mer sen <3 

Halima, Pålle & Jag <3 

Gruppbild hemma hos Tolga med bästa Daniel, Pålle och Parvin. 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Varifrån kommer den fantastiska pyjamasen?

    Annika 2018-03-04 11:54:04
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!