FEST MED METRO MODE-TEAM & MOT ÅRE

Hej raringar! 

Det är dags för min härliga helg på bild.

När jag vaknade i fredags kände jag – Nu är det fan nog med kyla, och tänkte om i mitt klädval innan jag trampade iväg till jobbet. No more style och bara bekvämt. Såg jag inte ut som ett proffs så säg!

Väl hemma åkte papiljotterna upp och pyjamasen på, men som kvällens outfit.

Henrietta Fromholtz lägenhet

Jag väntade nämligen gäster i form av Halima, Parvin, Pålle och Karin från Metro Mode. Vi beställde pizzor i alla dess former och smaker, snackade en jäkla massa skit och dansade till gamla klassiker till svetten rann. Jag älskar förfesten!

Sedan pälsade vi på oss för att ge oss vidare ut i natten – Hej världens bästa babes Halima och Pålle.

Festen hölls hemma hos Tolga som jag och Pålle lärde känna under vår Turkiet-resa då han är marknadschef där. Världens härligaste människa med en himla massa fina vänner som var på plats.

Haha! Kolla Halima! Och här även Alexandra Pascalidou som jag verkligen sett fram emot att få träffa. Hon och jag har samma bokförläggare (för hennes Metoo-bok) och hon gav mig så otroligt många bra tips som jag kan ha med mig i skrivandet framåt. Magiska power-kvinna!

Efter massa dans och drinkar hemma hos Tolga sa Pålle: ”Kvällen är inte slut!”….

….och vi tog oss vidare till diverse ställen. Efter denna bild blev ingenting mer dokumenterat, men oj vilken kväll jag hade med världens härligaste brudar.

I lördags vaknade jag upp bakis och hungrig som ett djur och vi typ sprang ut på stan för en juice och toast på Juiceverket. Har någon av er testat deras magiska köttmacka? If not – You should!

Acne sneakers

Johan var sugen att gå på stan efter det och då är det bara att gasa på innan han hinner ångra sig. Dessa Acne-skor testade jag och beställde i vitt.

Henrietta Fromholtz Lägenhet

Dagen gick i ett och helt plötsligt var det kväll och dags för lördagsmys hemma. 

Jag hade tre önskemål till middagen: Stark mat, inte för mycket meck och gärna lite krisp, så vi gjorde en stark indisk curry med nudlar och grönsallad. Mums sa jag och Johan ”nja”. Jag älskar ju thaimat och indiskt och han är mer för italienskt.

Igår vaknade jag till en tallrik pannkakor och nybryggt kaffe. Jag älskar att vakna upp till en doft av något ät- och drickbart.

Henrietta Fromholtz Åre

Helt plötsligt var klockan 14.00 och min kollega Nathalie plingade på dörren med packning för vårt jobb här uppe i Åre. WOOP WOOP!

Tott Hotell Åre

Planen var att landa i Åre sen eftermiddag för att vi skulle hinna med lite kvalitetstid på vårt härliga hotellrum, men helvete så mycket förseningar vi råkade ut för. Hotellet var hur som helst magiskt och det var himla mysigt att det slutade med en middag på rummet.

Nu har vi precis kommit hem från en iskall men härlig dag i backen. Elin och Margaux sitter och jobbar med allt material för dagen, likaså jag och Nathalie. Vi har haft med oss en GoPro under dagen och försöker reda ut om det blev någonting bra att använda.

Vi hörs senare! Jag måste nu beta av av en välfylld mail-inkorg.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Sötis vart har du köpt din blå stickade tröja? Ser riktigt härlig och stylish ut???

    Johanna 2018-03-06 10:26:34
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!