INSPELNING I ÅRE!

Hej raringar! 

Som ni vet har jag varit på snabbvisit uppe i Åre och spelat in en himla ball kampanj för min kund Re:member. Nu är jag hemma igen! Vi hade med oss Margaux som profil och under hela månadagen fick hennes följare (säkert många av er?) rösta via Instagram-story vad hon skulle göra näst. Så ball grej och jag var minst lika spänd på röstningen som Maggan.

Mer om hennes samarbete och varför vi var i Åre kan ni läsa på Margaux blogg OCH så kan ni vinna en liknande resa för två. In och tävla med er! 

När vi landade sent i söndagskväll möttes vi av ett fint välkomnande i form av en helt underbar svit med bastu som direkt fick sig ett besök.

Vi var alldeles för trötta för att gå ned till restaurangen och valde istället att beställa upp mat till rummet. Och jag lyckades faktiskt beställa den godaste poké-bowlen jag någonsin ätit med torkad svamp och röding. Yummie!

Efter det gick Margaux, Elin och Ida (Head of Influencer på Aller) och lade sig medan jag och Nathalie satte oss och gick igenom morgondagen med en kopp kaffe och After Eight.

Igår var vi nere vid frukosten redan vi 07.00 för att sätta igång dagen och Margaux inspelning för Instagram Story i samarbete med re:member.

Det skulle röstas om vilka kläder hon skulle ha på sig i backen och i väntan på resultatet njöt vi av en härlig frulle.

Vi började med att möta upp landslagsstjärnan Maria Pietillä Holmner som Margaux hade tillgång till hela förmiddagen. Jag och Ida överraskades med varsin landslagsjacka att åka i. Woop! Aldrig känt mig så proffsig.

Det var kallare än vad vi hade räknat med och efter några åk var vi tvungna att stanna till för att slurpla i oss varsin megastor kopp choklad. Termometern stod på -10, men enligt Yr kändes kylan som -17.

Medan tjejerna åkte runt och filmade samarbetet (som krävde extremt fokus då kampanjen är stor och detaljerad) tog jag och kollegan Nattis en runda själva för att filma lite snyggt material med GoPro:n.

Några timmar senare möttes vi upp i Timmerstugan för en välförtjänt lunch efter flera timmars kämpande i kylan.

Jag slog till på en Moule Frites och även här fick Margaux hjälp att välja vilken rätt hon skulle äta. Så spännande att följa! Var det någon av er som röstade? 

Jag och min härliga kollega Nathalie som har hoppat in och tagit över det här projektet från mig då jag har börjat jobba mer på Absolut. En jäkla pärla är hon! Och så ser jag ut som en jätte bredvid henne också.

Vidare ut i backen och nu fick man rösta mellan två lite mer lekfulla aktiviteter. 

För er som undrar kommer mina Goggles från BlueBird Optics. 

Röstningen sa: ZIPLINE och vi blev då uppmötta av två härliga grabbar från Puls Camp Åre. 

Hur det gick får ni se i en vlogg i veckan.

Ett nöjt gäng efter Zipline och en lång skogspromenad ned till byn.

Hela min kropp domnade av tidigare på dagen, så fort vi kom hem hoppade jag ned i morgonrocken och in i bastun.

Och vips så ropade det från vardagsrummet att vår grillbricka hade anlänt. I dessa stunder är jag glad för att jag inte är hel-vegetarian.

Åre-trippen avslutade vi sedan i bubbelbadet ute på vår altan <3 Det var trippen till Åre sammanfattad och en väldigt trevlig bild av hur en dag på mitt jobb kan se ut. Understryker: Oftast sitter jag vid en dator på kontoret.  

PUSS! 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!