Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

VECKANS SCHEMA.

Henrietta Fromholtz

En bild från när man var snygg och glad under Fashion Week i somras <3 

Min vecka började redan i söndags känns det som, men såhär ser schemat ut för resten av dagarna!

Idag: Kom hem från Åre och jag har sedan jobbat hemifrån. Eller det första jag gjorde efter att ha lämnat av väskan var att springa iväg på ett kort, men mkt spännande möte.

Onsdag: Jobbar på Absolut i morgon och på kvällen har jag en inbokad middag med Oscar Rundqivst för att bolla lite businesstankar. Innan middagen tänkte jag först ta med honom till Nobis som öppnar en hemlig bar i någon av deras sviter. Jag fick precis hem nyckeln för att ta mig in!

Torsdag: Jag skulle egentligen besöka godifabriken Aroma med världens bästa Julia som hjälper de med marknadsföringen (först och främst är min vän!), men nu har vi skjutit fram det då jag verkligen inte kan ta ledigt nu. Istället blir det jobb och som avslut en middag som Anja och Alexandra styr för att fira kvinnans dag.

Fredag: Jag fick precis reda på att jag ska vara på sjukhuset för att göra hjärttester på förmiddagen och över lunchen ska jag på en rätt knasig casting på Mastiff. Hehehe. På kvällen är planen att jag och Johan ska laga middag och sedan äta den med Stork, Felicia, Ebba och Erik. GOS!

Vad har ni för planer? PUSS!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  Henrietta Fromholtzs webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Mode
  Emma Danielsson
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Lifestyle
  Evelina Andersson
  Lifestyle
  Sophia Anderberg
  Home
  Jannike Ebbing
  Mode
  Imane Asry
  Hälsa
  Joanna Swica
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Mitra Javadi
  Lifestyle
  Fanna Ndow Norrby
  Mode
  Emma Fridsell
  Mode
  Paulina Forsberg
  Mode
  Mathilda Weihager
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Lifestyle
  Cassandra Klatzkow
  Lifestyle
  Sara Che
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson