VECKANS SCHEMA.

Henrietta Fromholtz

En bild från när man var snygg och glad under Fashion Week i somras <3 

Min vecka började redan i söndags känns det som, men såhär ser schemat ut för resten av dagarna!

Idag: Kom hem från Åre och jag har sedan jobbat hemifrån. Eller det första jag gjorde efter att ha lämnat av väskan var att springa iväg på ett kort, men mkt spännande möte.

Onsdag: Jobbar på Absolut i morgon och på kvällen har jag en inbokad middag med Oscar Rundqivst för att bolla lite businesstankar. Innan middagen tänkte jag först ta med honom till Nobis som öppnar en hemlig bar i någon av deras sviter. Jag fick precis hem nyckeln för att ta mig in!

Torsdag: Jag skulle egentligen besöka godifabriken Aroma med världens bästa Julia som hjälper de med marknadsföringen (först och främst är min vän!), men nu har vi skjutit fram det då jag verkligen inte kan ta ledigt nu. Istället blir det jobb och som avslut en middag som Anja och Alexandra styr för att fira kvinnans dag.

Fredag: Jag fick precis reda på att jag ska vara på sjukhuset för att göra hjärttester på förmiddagen och över lunchen ska jag på en rätt knasig casting på Mastiff. Hehehe. På kvällen är planen att jag och Johan ska laga middag och sedan äta den med Stork, Felicia, Ebba och Erik. GOS!

Vad har ni för planer? PUSS!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!