Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

MINA PRINT PÅ INSTAGRAM

Jag blev så otroligt glad när jag fick se denna bild med mitt print på Instagram igår. Och hos grymma @myinteriordetails. Här hittar ni alla – men snart ska jag fylla på med ett nytt tema och helt nya prints. Det ska bli så härligt när jag snart får tid för det!

Det här printet ska hänga på väggen för att påminna om att man bör highlighta sina styrkor. Jag själv älskar mina ögon och ser varje dag till att ge de lite extra kärlek med både krämer och favoritögonskuggan.

Nu ska jag springa till jobbet! Puss!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
Henrietta Fromholtzs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!