Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

MINA PRINT PÅ INSTAGRAM

Jag blev så otroligt glad när jag fick se denna bild med mitt print på Instagram igår. Och hos grymma @myinteriordetails. Här hittar ni alla – men snart ska jag fylla på med ett nytt tema och helt nya prints. Det ska bli så härligt när jag snart får tid för det!

Det här printet ska hänga på väggen för att påminna om att man bör highlighta sina styrkor. Jag själv älskar mina ögon och ser varje dag till att ge de lite extra kärlek med både krämer och favoritögonskuggan.

Nu ska jag springa till jobbet! Puss!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer

senaste från Mode

Henrietta Fromholtzs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Foodjunkie
Mode
Petra Tungården
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Hälsa
Jenny Sunding
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Marie Serneholt
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Joanna Swica
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
By Momo
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Emma Danielsson
Man
Niklas Berglind