UNIKA PRYLAR TILL DITT HEM

Mitt hem är väldigt lekfullt tycker jag. Och jag älskar det. Det är inte en klassisk ”Hemnet-lägenhet” med naturfärger och nordiska möbler, utan en ihopplock av hela färgkartan och prylar där det händer någonting. Säkert för mycket krimskrams för vissa, men jag skulle inte klara av att bo i en lägenhet som ser ut som alla andras.

Mitt mål med min lägenhet är att den ska kännas personlig och att jag ska kunna känna ”Wow” varje dag jag kliver in, och hittills känner jag att jag är på rätt väg. Jag tar tid på mig att leta upp vilka saker jag vill ha och ikväll har jag hittat dessa fina ting:

Bordsunderlägg – Så underskattat!

Min älskade lampa

 Salt- & pepparkvarnar i form av leopard

Servettställ som ser ut som en snäcka

Svart vas

Lekfulla kuddar ETT och TVÅ

Och en favoritstol från Muuto.

Gillar ni när jag delar med mig av inredning? PUSS!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Din inredningsstil är så sjukt snygg! Eklektisk och lekfull! mer inredningsinlägg 😀

    Emma 2018-03-10 13:45:01
    Svara
  • Jaaa gärna mer inredning!!! 🙂

    Caroline 2018-03-07 22:19:56
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!