RACLETTE-HELG!

Sådär ja! Dags för en kort ”Min helg på bild”. 

Efter hjärttester och jobb (+ en audition på Mastiff Productions) kom jag hem och la fredagspapiljotter i håret. Blir så lagom fixat tycker jag.  

För att några timmar senare kunna ta emot kvällens gäster med en anständig look.

Och gissa vad vi invigde och bjöd på?

RACLETTE! Är det någon av er som har ätit raclette? Säkerligen ni som har varit i Österrike eller Schweiz. För er som inte vet: Det är en speciell ost som man smälter på ett stekbord tills den får en härlig färg. Man kan även steka grönsaker, kött och korv. Till detta serverar man syltlök, cornichonger, chark och potatis som man häller osten på. Det är lixom huvudrätten på huvudrätten. Hehe. Sååå gott om man

Fredrik och Ebbis i högsta hugg in på Johans spanska sprit och i väntan på min Espresso Martini. Den spanska spriten är varken dum eller snäll kan jag lova.

Tyvärr hade jag inte tillgång till kameran under kvällen då min vän Fredrik gärna tar över den när han får möjlighet. Jag och brudarna var också alldeles för inne i vårt eget race för att tänka på en kamera och att ta fina foton.

I lördags vaknade jag och kände snabbt av en bra baksmälla. Jag blir väldigt lätt dålig dagen efter fest och det är därför jag föredrar att inte köra en tvådagars.

Planen var att göra NOLL och äta gott dagen igenom, men jag hann även med lite shopping och besöka mina kund Triwa för att fixa inför ett väldigt kul samarbete som vi ska göra snart.

På kvällskvisten mös vi bara runt i varsin Nufferton, beställde hem svinhet thaimat och tittade på Mello. Vi toppade detta med en skål chips och godis. Såklart.

I söndags var jag tillbaka på benen och ögonen pigga.

Jag gav mig ut och köpte den här puffen som jag tipsade om för några inlägg sedan. Jag är så trött på att vi aldrig kan bestämma oss för vad vi ska ha för möbel på denna plats, så jag löste det med denna billiga pall såklänge. MEN! Den känns absolut inte billig.

Och denna himmelska vas som jag tänkte ställa i badrummet.

Och här stod jag och piffade resten av dagen…. Strök 20 skjortor, 5 byxor och ändrade om allting till en stabil färgordning. Det tar fan i mig tid! Och bjuder inte på bloggcontent, men någon som känner igen sig på en söndag kanske?

Nästa helg kommer det att bli MYCKET fest och så kommer söndagen bjuda på lite mer härliga aktiviteter. Men söndagschipsen fick jag i alla fall. Festligt!

Och till middag gjorde vi falafelgrytan som jag hittade på i september. SÅ GOTT!

Fin helg som tyvärr inte blev så dokumenterad som tänkt. 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!