Vad tror ni om platsbygd bokhylla här hemma?

Det är tisdag och jag känner mig tyvärr lite hängig i kroppen. Jag har ju faktiskt inte blivit helt frisk sedan november och känner idag att halsen är på G att backa tillbaka bandet. Det kan la i för sig bero lite på att jag har styrt och fixat här hemma mer än vanlig på väldigt kort tid. Mycket och intensiva gäster flera helger i rad – och helgen på bild får ni idag!

I helgen ska jag också ha gäster…

Och till dess tänkte jag ha fått upp några av mina tavlor på väggarna. Denna kommer från Wall of Art. Jag tänker att den blir fin bakom matbordet?

Jag klickade också precis hem den här. Hur fin?

Och ni som följer mig på Instagram Story vet nog redan att jag har börjat fundera på om jag ska bygga en platsbygd bokhylla längst den stora väggen där Tv:n så fult sitter. Jag känner lixom att det behövs någonting som gör lägenheten lite mer varm och jag tror inte jag klarar att pynta med fina tavlor runt om en ful TV.

VAD TROR NI? Ge mig tankar! 

Till er som frågar om mina fjädrar: Jag letar för fullt var de går att hitta. Återkommer fort jag har något på kroken.

Nu ska jag springa iväg på frukost på The Strand. Följ med mig genom dagen på Instagram! Puss.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Bor du själv eller med johan? Med tanke på att du skriver din lägenhet hela tiden…

  Malin 2018-03-13 20:25:35
  Svara
  • Svar på Malins kommentar.

   VI bor och äger lägenheten tillsammans. Det är min blogg, så blir lätt att jag skriver allt som mitt. Inte med mening 🙂

   henrietta 2018-03-13 21:10:09
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!