VILKA ÄR NI?

Här om dagen kom det fram en så himla härlig tjej till mig när jag var och handlade på Hemköp och delade att hon läser min blogg, kikar på min YouTube och att hon var tacksam över att jag driver frågor och åsikter kring Ätstörningar. Jag blev så himla glad och HEJ OCH TACK om du läser detta. Det gör min dag när ni kommer fram och hejar.

Hej största posen jag sett på mig själv. haha. 

Och detta fick mig att börja lura på vilka alla ni som läser är!? Det känns ju som om jag känner er lite grann, speciellt ni som mailar och ofta kommenterar (ps. I love u!), men det vore så himla kul att få veta lite mer om er alla. Jag vet ju att ni är ett bra gäng som läser, men som inte lämnar kommentar vilket jag HELT och hållet fattar. Men kanske kan ni lägga en kommentar idag? Jag är ju så JÄKLA nyfiken!

Så snälla kan ni inte svara på några av dessa frågor: Hur gamla är ni? Var bor ni? Hur hittade ni in till min blogg? Varför läser ni den? Vilka andra bloggar läser ni? Vad tänker ni/vill ni hitta på i sommar?

Svara på vad ni vill – jag blir glad för allt! SÅ SPÄNNANDE!

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
40kommentarer
  • Hej,

    Är 22 årig stockholmare som just nu pluggar Strategisk kommunikationsprogramet vid Umeå Universitet. Hittade till din blogg via instagram (om jag minns rätt…) och tycker, helt ärligt, att din blogg är en av de bästa jag läser!!! Blir alltid så inspirerad. Inte bara av din stil utan också att det känns som att du är dig själv rakt igenom. Älskar det!! Sluta aldrig med det du gör för du är grym!!!
    Söker just nu sommarjobb så min sommar är lite oklar… hehe

    Emelie 2018-03-22 19:49:56 http://emeliesandelia.se
    Svara
  • Jag är 19 år och bor i Vasastan, minns inte exakt hur jag hittade till din blogg men tror att det var via Petra Tungårdens blogg som jag då nyss hade börjat läsa. Jag läser din blogg av alla möjliga anledningar, bland annat för inredning- och modeinspiration, men just nu främst för att jag tycker att du är en sån drivande och inspirerande person inom kommunikationsbranschen då jag sen typ ett år tillbaka bestämt mig för att jag vill bli copywriter (och söka till Berghs!). Jag läser bland annat Petras, Fornis, Caroline Sandströms blogg, men annars blir det mest inredningsbloggar! I sommar ska jag åka till Mallorca för första gången (tack vare tips från dig och andra), åka ner till sommarstället på Tjörn och vara hemma i fina sommar-Stockholm.

    Saga 2018-03-22 17:45:35
    Svara
  • Hejsan, Jag är en snart 22årig stockholmare som bor i Göteborg, där jag pluggar crossmedia producent.
    Helt ärligt har jag ingen aning hur jag kommer in på din blogg första gången men jag knappar in på den så fort jag känner att jag behöver inspiration men inte bara det, jag tycket det du skriver om bland annat psykisk ohälsa är så himla bra och sunt. Din blogg är nog den enda bloggen jag läser som blogg men jag följer andra bloggare på instagram men som sagt jag läser dem inte. Dina instagram stories är guld på kvällskvisten. Jag tycker det är jättekul att du ”tipsar/rekommenderar” om så mycket, tex om ekonomisk appar. Det gör det väldigt spännande att följa dig och det är även kul att följa din på instagram eftersom det känns som det är personligt. Du verkar så himla härlig! Vill du vara min vän?
    I sommar måste jag jobba. Det är tungt att vara student. Haha! Hoppas du får en trevlig kväll. (Sorry för sen kommentar)

    Madeleine 2018-03-19 23:08:21
    Svara
  • Hej!
    22 år, bor på Östermalm, pluggar. Hittade till din blogg för kanske två år sedan via en annan blogg (minns ej vilken..) som länkade till dig och ett inlägg om din tid med ätstörningar. Har själv haft problem och kände igen mig. Efter det plöjde jag hela ditt arkiv och är helt fast! Älskar mixen på inlägg och att du är personlig och härlig. Följer dig på Instagram, där jag kan sitta och gå tillbaka flera månader och kolla bilder för blir så inspirerad och glad. Kollar självklart på dina vloggar (min kille älskar dem också)! Älskar speciellt när du visar ditt temperament och lackar ur ibland för jag är likadan, haha! Andra bloggar jag läser är Forni, Isabella Löwengrip, Petra Tungården, Maja Nilsson. Brukar se dig på Hemköp/i kvarteren runt omkring men vågar aldrig hälsa! Ha en fin helg!

    Vendela 2018-03-17 11:00:57
    Svara
  • Hej! Tycker att du balanserar livsstil, mode, mattips, inredning mm med personliga inslag och mående (så väl ätstörningar och psykiskt ohälsa). Väldigt glad i din (ofta ganska roliga) instastory. Jag är 24, socionom och bor i Malmö. Lyssnade på en podd där du berättade om din ätstörning under våren 2016, letade sen upp din blogg och fastnade direkt. Läser ganska många bloggar med stor variation men de jag gillar mest och ofta återkommer till fast jag ibland inte läser varje dag eller vecka är: Sandra Beijer, Josefin Dahlberg, Hanna Persson, ptFia, Fanny Staaf och Foodstories. Jag är på lång-semester just nu så blir mest jobb, några weekends hos vänner runt i Sverige och grillande på innergården i sommar. Kanske en liten resa med min partner. Mycket glassätande också ?✨

    Jojonnan 2018-03-17 09:27:23
    Svara
  • Hej Henrietta!!
    Jag är 22 år gammal, studerar i Göteborg men kommer från en liten stad i Småland.
    Jag hittade dig för två veckor sedan på Instagram och funderade på att skriva till dig men gjorde aldrig det.. Har aldrig skrivit och berömt någon så över internet som jag inte känner, men egentligen varför inte?? Så fint att sprida lite kärlek ju. Så tänkte att jag kommenterar här istället.
    Jag läser en del bloggar, inte dagligen men någon gång i veckan sådär. Följer knappt några influencers på Instagram utan kikar mest in på deras storys men när jag hittade din Instagram klickade jag på följ direkt, kollade igenom alla dina vloggar och la till din blogg i läslistan. Vilken tjej du är Henrietta! Jag ser upp till dig så sjukt mycket, du är verkligen en så härlig person med ett mindset som jag bara måste anamma. Jag lider själv av bulimi och är inne i en period med mycket negativa tankar och press på mig själv. Jag måste försöka tänka mer positivt och att följa dig hjälper faktiskt lite på vägen. Du verkar vara en så avslappnad, rolig och kreativ tjej. Någon man vill umgås med. Ta åt dig av min och alla andras kommentarer och starta nu helgen med ett leende! Din klädstil (speciellt dina örhängen) är galet cool! Fortsätt att vara dig själv <3
    Kramar

    Maria 2018-03-16 15:41:17
    Svara
  • Hej Henrietta!
    Jag är 23 och från Linköping. Tror att jag hittade din blogg i samband med artikeln i corren för några år sedan. Sedan dess följer jag både blogg, instagram och youtube.

    Jag gillar din blogg för sättet du skriver på och för att varenda inlägg verkligen känns genuint. Du är en av mina top 3 bloggare, utan inbördes ordning. Blir alltid så pepp av att gå in här och oavsett ämne kan du beröra och inspirera. Tack för det!

    I sommar ska jag till polen med min familj och sambo. Annars hoppas jag mest att jag får ett av alla spännande sommarjobb som jag sökt. Det stressar mig ganska mycket just nu, mest eftersom jag påbörjar mitt sista år på min utbildning i höst!

    Hoppas du får en härlig fredag och helg!

    Emma 2018-03-16 06:54:28
    Svara
  • Heeej!!! Sophie här. 23 år och bor i San Francisco. Bor här och pluggar via Berghs <3 Bästa valet jag gjort. Det var lite så jag kom in på din blogg typ andra månaden du började skriva den?! Fastnade främst för hur ärlig du är och hur jävla skön du är! Kollar om på dina vloggs ibland när jag sminkar mig och käkar gröt på morgonen. SÅ många gånger det ligger gröt på datorn och ögonskugga överallt för jag garvar så mycket <3333 I sommar ska jag hänga i min lägenhet i VilleFranche(där du och Malin åkte runt på moppar i somras) och hänga på olika beachclubs. Pusssss!

    Sophie 2018-03-16 05:25:12 http://sophiethunved.se
    Svara
  • Jag är 22 år gammal och bor och pluggar till förskollärare i Örebronx. Kommer ursprungligen från Västkusten dock.

    Jag minns inte hur jag hittade din blogg men minns att jag tänkte att jag var cool (pga du var cool) som hittade den ”före alla andra” och för att den var någonting annat.

    Anledningen till att jag läser din blogg är för att du inte är som alla andra! Älskar din stil, din riviga röst, att du bjuder på sig själv och är cool men har fötterna på jorden.

    Läser en helt bunt med bloggar, älskar’t!! Men bla colorelles.se , nevnarien.se , emmasvintage.se , nouw.com/juliawahlberg och Elsa Billgrens.

    Har lite ångest inför sommaren då jag ska vara kvar och jobba här fast jag innerst inne nog egentligen hade velat åka hem och jobba där, umgås med vänner och ha sommaren jag alltid brukar ha. MEN allt blir bra om man vill att det ska bli det så jag hoppas på att skapa mig en ny ”annan” sommar med jobb, jakten på små smultronställen, prosecco, roadtrip till Smögen, bad, vänner och egentid med en bok i handen.

    Lovisa 2018-03-15 22:04:34
    Svara
  • Heeej!

    Jag är 25 år och bor i Uppsala. Jag såg en bild på dig någonstans, minns ej var, och tyckte om din stil och googlade mig sen vidare till din blogg och instagram! 😀 Så glad för den upptäckten! Jag läser din blogg för att du är så härlig, gillar både din personlighet och stil, älskar att du är så färgglad och piffig. Blivit väldigt fäst vid stora örhängen efter att jag började följa dig haha. Du känns sjukt vettig bara (som jag sagt förr i mail hehe).
    Är även ett stort fan av din youtube, så meeeer av den! Och podd, det vore guld?!

    I sommar ska jag och min pojkvän till Köpenhamn, vi är helt kära i Köpenhamn efter att vi var där förrförra sommaren, och sen Österlen och hälsa på min mormor och morfar. Det är det enda vi har inbokat, sen bara umgås med mina vänner och jag hoppas på en varm och solig sommar för jag tänker vara ute så mycket som det bara går, och bara göra allmänt avkopplande icke stressiga grejer?!

    Evelina 2018-03-15 20:57:22
    Svara
  • Hej! Jag hittade dig på instagram och hänger med dig mest där! Är snart 31 år gammal och tar mig fram genom livet i storstaden. Läser blandade bloggar men du är en av de jag gillar mest! Så galet ärlig och bara lever livet! Ser fram emot din bok. Och om jag någon ser dig på stan kommer jag heja på dig! 🙂

    Therese 2018-03-15 20:46:32
    Svara
  • Hej! Det var jag som kom fram till dig, om det nu inte är fler som gjort det vill säga 🙂 Hade sett dig på Haymarket någon månad innan och ville gå fram men då hindrade min pojkvän mig och sa att det var pinsamt haha! Jag bor i Stockholm, är 29 år och jag hittade dig via Instagram sen började du blogga ett par månader senare och då hittade jag även hit. Har precis som du haft problem med ätstörningar och gillar hur du blandar personligt och ytligt och hur du delar med dig av livets uppgångar och nedgångar. Ser som sagt fram emot din bok! KRAM!!

    Mimmi 2018-03-15 20:40:35
    Svara
  • Hej vackra du! 31 år gammal tjej från Göteborg som inte riktigt minns hur jag hittade dig men blev hooked direkt 🙂 Bra mix av humor, ärlighet och sköna inlägg men till en början var jag först och främst imponerad av din resa och kunde associera till denna då jag själv tagit mig ur ätstörningsträsket. Är också är firm believer att man VISST KAN BLI HELT FRISK! Heja oss <3 Läser en go blandning av bloggar, bl.a. Elsa Billgren, Sandra Beijer, Johanna Bradford, Forni, Foodstories, PT Fia, Trendenser, mm. Sommarens planer: bli mamma till den älskade lilla tösen som ligger i min mage. Kan det bli sommar nu, tack?! <3 Kram på dig

    P 2018-03-15 20:09:46
    Svara
  • Hej härliga fantastiska Henrietta!
    Jag är 20 år och bor utanför Malmö. Jag hittade din blogg för cirka ett år sen och har sedan dess kikat in här varje dag. En av anledningarna till varför jag läser din blogg och följer dig slaviskt på Instagram är för att du visar mig och så många andra kvinnor att man aldrig är ensam med ens känslor och för att du är så öppen med hur du mår. Jag är så genuint tacksam över att du följer dina drömmar och samtidigt inte visar upp någon fasad, en stor eloge till dig! Jag läser din, Kenzas och Michaela Fornis blogg dagligen just för att ni inte endast visar upp den glammiga sidan av er vardag! TACK! <3 I sommar ska jag följa min dröm som jag har haft sedan jag var åtta år – jag flyttar nämligen till Stockholm för att följa mina modedrömmar! Jag är så nervös, glad och pirrig inför sommaren! Stor kram

    Frida 2018-03-15 19:07:46 http://nouw.com/fridaeklof
    Svara
  • Hej tjejen!

    Jag är 26 år, bor i Hornstull och är från Stockholm, Saltsjöbaden. Jag minns inte exakt, men jag hittade dig i samma veva som du var på Ivy Revel och blev sjukskriven, jag tror jag blev ett fan för att du kändes banbrytande och ärlig. Jag älskar sånt, är beroende. Följer dig fortfarande av samma anledning! Att jag du delar med dig av vardag (mera pls!) och allt som inte är perfekt. Helt enkelt livet. Jag har följt forni sen jag var typ 15, följer henne av liknande anledningar. Mer vardag/livet vilket är äkta, mindre anordnade outfit foton. Men ibland vill man bryta av med det med. I sommar vill jag resa och rå om mig själv, jag har haft ett tufft halvår med sjuk mamma, känslostormig relation och hund som gått bort. Jag vill satsa mer på mig själv.

    Fortsätt gör det du gör.
    Linn

    Linn Wiklund Wandrup 2018-03-15 16:57:30 http://linnww.se
    Svara
  • Hejhejhej! Är 27 år, bor i Malmö. Tror jag hittade den genom Aftonbladet’s hemsida för en intervju med dig angående ätstörningar, var fler år sedan så kommer inte riktigt ihåg? Läser dasha, forni, petra, margaux, hannalicious, dani, lojsan, egoina, linn herbertsson (oj det blev många). Tycker att du inspirerar så himla mycket angående allt, dina instastories gör mina kvällar, så himla rolig med hela din ”jargong”, hur du bjuder på dig själv, vågar vara äkta och visa känslor. Mina föräldrar har också lägenhet på Mallorca så kollar in ibland för Mallorca-tips också. Är nyexad så förhoppningsvis jobba massor och några vändor till Mallis.

    matilda 2018-03-15 16:35:56 http://www.devote.se/matildaknilsson
    Svara
  • Hejssan! 21 och pluggar i Uppsala. Hittade din blogg via ellinor, började läsa och var helt hooked!! Sedan började du med podden som verkligen fick en och känna att man ”känner” dig! Älskar att du börjat med youtube, alltså sitter och asgarvar till dem.. Följer dig helt enkelt pga du verkar så himla häärlig, VÄLDIGT snygg stil!! (Har själv fått ögonen upp för färger, stora örhängen och jävligt balla inredningsgrejjer tack vare dej), sedan är du den mest ärliga influencern som finns, som en frisk fläkt!
    Andra bloggar är väl Jannid, Alice Stenlöf, Kenza, Ellinor Löfgren.
    I sommar ska jag äntligen få jobba på klinik och så ska de vara häärligt att åka hem till finland för en längre tid!

    Lina 2018-03-15 15:50:03
    Svara
  • Hej! Är 20 år och bor i Danderyd. Hittade först till dina vloggar som en kompis rekommenderade och därefter till resten av dina sociala medier. Tycker du verkar så himla härlig, rolig och spontant, med en positiv energi som smittar av sig!! Älskar din stil och att du känns äkta och genuin, att du också vågar skriva om saker ur ditt privatliv som inte är helt perfekta. Du är helt enkelt en härlig källa av inspiration!!

    Anna 2018-03-15 13:28:45
    Svara
  • Hej härliga du! 28 år här och bor i Stockholm. Hittade och började följa dig när du pluggade på Berghs och fastnade eftersom jag själv jobbar i branschen. Fick tack vare dig mod att säga upp mig från en skitarbetsplats och gillar att du, precis som nån redan nämnt, känns 100% äkta (och är förbannat rolig :)). Läser förutom din blogg även Forni, Petra Tungården, Margaux och Amanda Panahi dagligen (plus några mindre bloggare från hemstaden). I sommar blir det flytt och mammaledighet, så full rulle med det! 🙂 Kram!

    Gabbi 2018-03-15 13:11:34
    Svara
  • Hej Henrietta! Jag är 22 år gammal och bor i Göteborg! Hittade till din blogg när du bloggade på devote tror jag att det var? Minns att jag läste igenom HELA din blogg under några dagar och var sedan fast 🙂 Läser din blogg idag för att jag tycker att du driver viktiga frågor, vågar säga vad du tycker och att du är ärlig i din blogg, vilket jag tycker är något som många bloggare saknar och då tröttnar jag. Gillar också när du skriver om karriär!

    Andra bloggar jag läser dagligen är: Isabella Löwengrips, Maja Nilssons och Michaela Fornis 🙂

    I sommar ska jag dels åka på en weekend till Antibes och även en vecka på Mallis (kanske testa några av dina fantastiska tips!)

    Ha det gott och tack för en underbar blogg! <3

    Nina 2018-03-15 12:22:40
    Svara
  • Hej fina du!!!
    Är 20 år gammal, bor i Linköping och hittade din blogg genom mina kompisar i Linkan. Läst din blogg sedan du började och fastnade för dig, din personlighet, din öppenhet och sättet du skriver på. Men vill också höja din yt-kanal, min nya favorit!! Läser din, Kenzas, Angelicas, Mollys och Andreas! I sommar ska jag till Paris och förhoppningsvis hänga i Stockholms skärgård.

    Emelie 2018-03-15 11:54:08 http://nnathell.devote.se
    Svara
  • törs jag skriva att jag är 61? Stockholmska som bor i Lund men snart storstadsbo igen! så roligt att följa dig och utvecklingen med bloggar etc och hur ni lever. har ju också varit där men utan att ”synas” liksom. tror jag skulle söka något på Metro Mode för några år sedan och då hittade jag alla härliga bloggar (lite sent på det haha) och gillar att följa dig; en stark tjej med skinn på näsan, inte så mycket yta som man tröttnar på. det får inte vara för perfekt alltså. (grät när jag läste om dina jobbiga år med sjukdomen; tänkte så på din mamma hur hemskt det måste varit att se/stå brevid sitt älskade barn så sjuk). fortsätter gärna att läsa dina inlägg om du tycker det är OK haha

    Iia 2018-03-15 11:53:52
    Svara
  • 28 år och bor i Lund 🙂 Läser ett par andra bloggar på Metromode så det var så jag hittade din. Fastnade eftersom jag tycker du känns genuin och bloggen är en perfekt blandning av vardagsliv, jobb, mode och annat kul. Älskar din klädstil, påminner om hur jag själv gillar att klä mig (är dock föräldraledig just nu så nivån på mina outfits är inte riktigt på topp..)
    Haha, gillar också att du känns som den ”spexiga” och roliga i ditt och Johans förhållande. Kan relatera till att vara den som spelar lite apa ibland 😉 obs, detta ska tas som en komplimang!!
    Kram

    Lina 2018-03-15 11:33:15
    Svara
    • Svar på Linas kommentar.

      Glömde skriva att jag också haft problem med ätstörningar vilket bidrog till att jag fastnade för din blogg. Gillar att du tar ställning mot ”ohälsosam” hälsohets!

      Lina 2018-03-15 13:21:29
      Svara
  • Hur gamla är ni? Var bor ni? Knappt att man vill säga det högt, men jag fyller för fasiken 38 i år. Hjälp!!! Känner mig inte en dag över 28 typ men lever och frodas i Västerås.
    Hur hittade ni in till min blogg? Minns inte ens hur jag hittade din blogg, men jag tror det var via instagram.
    Varför läser ni den? Ett härligt litet rum i cyberrymden, både på insta, blogg och vlogg. Ett rum utan tillagda filter, perfekta uppställda maträtter, inga konstiga tillrättalagda bilder med en ljusslinga mitt i(något som en del instagrammare/bloggare roar sig med?) En ärlig bild av hårt arbete och vilja, och inte trehundramiljoner med köpta reklaminlägg var och varannan dag.
    Vilka andra bloggar läser ni? Vanja Wikström, Alexia, Jennie Hammar, Ellinor Löfgren, Lene Orvik och Bloggbevakningen.
    Vad tänker ni/vill ni hitta på i sommar? Det blir en sommar i Sverige så jag hoppas på en roadtrip till någon klippa på västkusten, några hotellnätter i Stockholm och klipporna här hemma i Västerås på Ängsö.

    Denice 2018-03-15 11:18:54
    Svara
  • Hej fina Henrietta!

    Jag är 23 år gammal, är programmerare och läser vid Uppsala. Bor i Uppsala/Östermalm. Har sett dig flera ggr på Hemköp (vid godiset) men det är ofta på kvällarna, någon gång även på Östermalmshallen men då gick du bestämt raka vägen mot den andra utgången. Har alltid tänkt att jag ska komma fram men så sent på kvällarna när vi båda har pyjamas har känts att man inkräktar på någons privatliv. Men har iallafalll skrivit till dig på messenger och sökt kontakt där. Älskar din blogg och tycker du är helt fantastisk! Tack för allt <3 Xxx

    Anna 2018-03-15 10:32:48
    Svara
  • 23, från gbg men pluggar i karlstad! Min brors flickvän pratade om din blogg i somras och jag hade sett dig på insta en hel del, så när jag kikade in på bloggen blev jag helt hooked! Läste typ igenom flera år av ditt arkiv haha. Tycker du är väldigt egen (på ett fantastiskt sätt!) och inspirerande, och även fast jag inte riktigt har samma klädstil som du så hittar jag mycket inspiration från dina mattips och inredningstips. Älskar att följa dina instastories och vloggar, du känns så otroligt härlig och genuin. Blir liksom glad av att kika in här. Så kul att du ska satsa mer på ditt eget företag!
    Ha en fin dag och stor KRAM <3

    sofia 2018-03-15 09:29:51
    Svara
  • Hej du!!! 23 år, bor på Östermalm. Pluggar. Kom till din blogg via instagram för länge sedan och är kvar sedan dess, helt enkelt för att du inspirerar mig!! Din stil är unik och du har en så härlig personlighet. Glöm ej att hojta om du hittar liknande fjädrar som du har på bordet!! Letar febrilt. I sommar ska jag dricka goda drycker på uteserveringar, jobba och resa.

    Kramar!!!

    Jen 2018-03-15 09:10:07
    Svara
  • Hej! Kul att du tycker om att läsare kommer fram och hälsar! Jag såg dig inne på Sturegallerian för ett tag sedan men du såg så busy ut…. Blev lite sturstruck haha. Nästa gång ska jag säga hej! 🙂 Tack för den absolut härligaste bloggen. Du inspirerar mig med din stil, love it! Samt med din youtube där man får lite mer inblick i hur du verkligen är som människa. Gillar dina videos starkt, hoppas du har tänkt fortsätta med vloggar. Kramar från Linkan!

    Amanda 2018-03-15 09:07:45
    Svara
  • Hej Henrietta!!!
    Jag är 24 år och bor i Växjö där jag pluggar till lärare. Din blogg är min favvoblogg av alla bloggar! Du har så otroligt bra stil, verkar härlig och rolig rakt igenom och inspirerar mig verkligen till att klä mig hur jag vill, säga vad jag känner, strunta i vad andra tycker Osv Osv.

    Några andra bloggar jag gillar är Floras, Hanapee, Sandra Beijer och Matilda Djerf. I sommar hoppas jag på supersol hela dagarna, jag vill jag åka till Gotland med min bästis, kanske Italien, men också göra dagsutflykter till Öland och Halmstad och vara med alla jag gillar. ☺️ Hoppas din sommar blir fantastisk! ?

    Hanna 2018-03-15 08:18:43
    Svara
  • Liv, 23 år och bor som du i Stockholm. Har gått förbi dig på Gretas en gång men ville inte störa hehe.
    Tror jag hitta din blogg via Ellinor? Inte säker men vet att jag PLÖJDE hela ditt arkiv. Det jag gillar med dig är att du lyckats skapa en livstils blogg som innehåller ALLT. Inredning, mode, karriär, event, lyx & hemmamys, recept, skönhet osv osv
    Älskar dina Min helg inlägg.
    Jag gillar att du inte döljer oglammiga dagar utan skriver om dem. Det får dig att kännas nere på jorden. Ibland kan det bli så världsfrånvänt att se bilder på tjejer som går med klackar i snö, aldrig äter en matlåda och alltid är fullbokade men aldrig trötta.
    Jag är iallafall lågstadielärare vilket är livets jobb. Att få betalt för att vara en mentor för barn och vara med i deras personliga och kunskapsmässiga utveckling är så häftigt. Jag älskar bubbel, powerwalks, att spendera tid i badrummet med krämer, att shoppa, se alla slags deckare/kriminal serier, umgås med familj, vänner och pojkvän och att äta GOD MAT.
    Har haft ätstörningar mellan 2013-2016 men mår bra nu. Men som du vet behöver man ändå göra medvetna val varje dag för att inte trilla dit. Där är du en inspiration. Tack Henrietta du är så bra!

    Liv 2018-03-15 08:00:27
    Svara
  • ÅH jag älskar din blogg! Jag är 20 år och har precis kommit tillbaka till Sverige efter att ha varit ute och rest i nästan två år. Jag blev tipsad av kompisar om att kolla in din blogg! Jag älskar din klädstil och tycker du verkar så himla smart och mysig. Din blogg är en fröjd att läsa!! Puss och kram

    Emma 2018-03-15 04:29:02
    Svara
  • 24, bor i Helsingborg och hittade dig genom exploresidan på Instagram ☺️ började främst kika in här pga din klädstil som jag inspireras sjukt mycket av (ditt fel att jag börjat köpa dyrare kläder tho), sen började jag kolla vloggarna och tyckte ba du va genomskön. Kul humor, rationell med bra värderingar och bra smak i mat, kläder & inredning.
    Har ex. läst blondinbellas blogg sen hon började skriva och har under åren hunnit beta av de flesta bloggarna. Dock har ingen bloggerska påmint mig så mycket om mig själv förrän jag började läsa din (haha jag låter ju fett ödmjuk när jag beskrev dig och påstår att jag är samma yolo).
    Under sommaren hoppas jag på ditt stora genombrott, att du får allt du jobbar hårt för och att fler personer som oss(?) eller helt olika hittar dig och får en liten färgklick i vardagen. Sen ska jag förhoppningsvis jobba då jag älskar mitt jobb alldeles för mycket, hångla med min kille och säkert resa nånstans. Vsg för bibel ?

    Anna 2018-03-15 01:07:05
    Svara
  • 28 år, bor i innerstan, minns faktiskt inte hur jag hittade hit.. Genom en annan blogg troligtvis och blev fast pga feelgood! Nä men diggar dig då du skiljer dig nämnvärt från de flesta bloggare. Du känns ÄKTA! Inte bara nya kläder hit, events dit osv..
    I sommar blir jag tvåbarnsmamma!

    Malin 2018-03-14 22:09:20
    Svara
  • Började läsa när en kompis till mig sa att hon tyckte vi är så lika varann ? tog det som en fet komplimang och när du dessutom verkade vara en skön tjej och fräsch fläkt i alla små-ytliga bloggar jag annars läser fortsatte jag att klicka mig in.

    Sara 2018-03-14 21:49:37
    Svara
    • Svar på Saras kommentar.

      Hahha men du skojar! Så himla kul 🙂 HUR är vi lika? Blev så nyfiken nu! Och tack snälla för fina ord.

      henrietta 2018-03-14 22:17:01
      Svara
      • Svar på henriettas kommentar.

        Lika till utseendet, haha! Är dock svårt att se sånt själv ju. Men tar det som en komplimang som sagt. Har fått höra att jag ser polsk/rysk ut några gånger under årens gång av randoms så det kanske är de polsk/ryska dragen vi har gemensamt ? haha! Fortsätt vara den friska fläkt du är, du behövs. Ska absolut försöka ta mod till mig och komma fram och säga hej om jag får tillfälle (bor också i Sthlm) ☺️

        Sara 2018-03-16 05:51:53
        Svara
  • 30 och bor i stan med min kille som jag gifter mig med i sommar… Så liksom fullspäckad sommar pga det! <3 Vet inte ens hur jag hittade till dig?! Insta tror jag? Happy 4 it hur som helst! Tycker att du är peppig, har fin stil och personlighet, gör bra mat (mer av det btw!!) och verkar vara kul!

    Steffi 2018-03-14 21:49:10
    Svara
    • Svar på Steffis kommentar.

      MEN GRATTIS! Så stort och häftigt! Blir det ett klassisk sommarbröllop? Avis. Hihi. Och gud så glad jag blir av dina ord. Blir aspepp! Och ja – mer mat lovar jag!! Kärlek!

      henrietta 2018-03-14 22:17:52
      Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!