Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

2 gånger per dag!

MEN GUD! Så sjukt jäkla dålig bloggvecka för mig – men det är mycket att lösa nu innan jag slutar jobbet. Så jag måste få skylla på det. Och i helgen har jag gjort så mycket mysigt att jag inte har hunnit med datorn emellan. Som idag och ovan: en liten brunchelibrunch på Skeppsholmen med Jullan. Säger friterat, löjrom och MMM.

Men vet ni? Den här veckan har jag som mål att blogga minst 2 inlägg om dagen, men helst tre. Följ med mig! Puss

”min helg på bild” kommer i morgon! 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    Henrietta Fromholtzs webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!