REUNION, TEQUILA NIGHT & MASSA BRUNCH.

Efter jobbet i fredags blev det snabba steg hemåt för att hinna springa förbi Systembolaget för vininhandling, Hemköp för snacks och blomsterhandlaren för att få det lite fint hemma INNAN Malin plingade på dörren som kvällens första gäst.

Sedan trillade ytterligare nio gamla godingar in som jag tyvärr inte hann få med på bild innan Foodora kom och leverersde bildvänliga pizzor från 1889. De har lite roligare pizzor där och jag beställde 3 x spicy salami , 2 x Prosciutto Manchego, 2 x Portobello Rosmarin (Allas favorit!), 2 x Pesto broccoli. Den sistnämnt låter kanske inte som en dröm, men jag har aldrig ätit en så god pizza tidigare.

Det var så sjukt länge sedan detta sällskap var samlade, så timmarna flög förbi med all recap. Efter pizza blev det drinkar – här en Mind Easer. Och kvällen avslutades sedan med tequila och röj på Spy Bar.

På lördagen vaknade jag upp och kom på att jag var bjuden över på brunch hem till Malinsky. Jag var superbakis och kände väl egentligen ”JAG ORKAR INTE!”, som jag alltid känner dagen efter. Men jag har bestämt mig för att sluta vara så lat och osocial och bara GÖRA. Så det blev snabbt på med sminket och vårdade kläder.

Och vilket tur att jag tog mig dit! Hon hade nämligen dukat upp livets frulle med smoothies, croissanter, färska frallor från bageriet bredvid, krämig äggröra och bubbel.

Och massa brudar. Jag och Josse i vårt allra charmigaste moment. Gott med bakis-smoothie!

Och ja. Jag var både trött och hungrig. Men stod mig ändå stark genom hela frukosten.

Väl hemma igen blev jag så förfärligt trött att jag inte orkade annat än att lägga mig i ett stenhårt badkar och chilla. Ibland mår jag som bäst på hårt golv – samma gäller när jag ligger framför TV:n och kollar film. Jag älskar att ligga på golvet och Johan får hela soffan för sig själv. Kvällen avslutades med en mysmiddag hemma.

Vips så var det söndag och jag mötte upp bästa Jullan för en promenad ut till Hotell Skeppsholmen där en bättre brunch väntade.

Vår vän Klara som jobbar med Hotell Skeppsholmen hade innan tipsat om att man MÅSTE beställa ”Kalixlöjrom med 24 månader lagrad Prästost Royal, rödlök, gräslök och vispad crème fraiche” – och så gjorde vi. Tack för det.

Jag kan lova att jag skrattade mig lycklig redan i första tuggan. Krämig ost med löjrom. Tjena!

Vi tog även friterad strömming med dipp och pommes…

Och kycklingvingar med selleriestavar.

Så otroligt mysigt och gott! Vilket ställe! Bor ni i Stockholm måste ni gå hit.

Jullan och jag har känt varandra länge och det genom att hon har varit nära vän med min kusin i många år här uppe i Stockholm. Jag minns hur cool och läskig jag tyckte Jullan var när jag var uppe och hälsade på kusin Karro när jag var runt 14 år. Hon var lixom den balla Stockholms-bruden. Hehehe. Idag är hon inte så läskig. 

”Orkar ni dessert? Nej! Men vi går inte utan” och så tog vi och delade på en bananpaj med glass och kolasås. Förjäkla fin!

Vi avslutade sedan med kaffe och sol på terrassen i hopp om att få lite färg.

Och jag mötte sedan upp syrran som precis flyttat upp till Stockholm för att göra praktik på byrån A.W.B. Heja dig Vicko! Och så underbart att få upp dig. 

Jag drog med henne hem till mig och Johan och medan han stod och lagade kyckling i ugn visade jag Vickan hur jag klipper mina vloggar. Tanken är att hon ska börja hjälpa mig så jag kan hinna få ihop det och MYCKET. 

Tadaaa! En saftig kycklingklubba med rostad postats och sallad. Slurp sa det och efter det avslutade vi helgen med chips och Kockakademin i sängen.

TACK för denna helg – Nu gör vi den här veckan så jäkla bra!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!