VECKANS PLANER.

De senaste veckorna har varit så sjukt intensiva känner jag nu. Jag har haft så mycket på jobbet att jag inte hunnit med mitt eget företag på kvällarna… Eller hunnit har jag väl, men kroppen har varit alldeles för tung och trött. Och nu flera helger i rad har jag haft gäster med en efterföljande baksmälla. Så sjukt härligt, men nu behöver jag en liten paus för att hinna bli 100 % frisk. Jag har ju inte kunnat träna sedan november och det påverkar mig otroligt mycket. Jag är trött redan innan lunch.

Men såhär ser denna vecka ut:

Måndag: 
Är ute på ABSOLUT hela dagen och ikväll hade jag tänkt slänga mig i sängen och somna tidigt, men så kom jag precis på att jag är bjuden på Löwengrips middag på Hillenbergs. Kul sätt att börja måndagen.

Tisdag: 
Jag åker till Steam Hotell tillsammans med Moroccanoil och ett gäng sköna brudar. Det bli spa, meditation och såklart massa hår.

Onsdag: 
Anländer till Stockholm och jobb. Öppen för en dejt? Vänner som läser! haha. 

Torsdag: 
Har möte med Metro Mode om ett spännande samarbete och så åker jag bort till Number 10 för att jobba med vårt sidoprojekt.

Fredag:
Gertrude Tornvall har fyllt år och styr kalas! WOOP WOOP!

Lördag – Söndag:
Så sjukt oplanerade dagar och måste fokusera på jobb med Youtube och blogg. Alltså en hel del plåtningar och inspelning för Youtube-kanalen.

PEPPEN på veckan! Våren närmar sig också! 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!