vlogg: Välkomna in i min örhängesgarderob.

EN NY VLOGG! Äntligen. Sorry för att jag inte har lyckats hålla tiderna, men jag hoppas ni anar hur lång tid det tar att få klart en video. Det ska filmas, klippas, göras om, laddas upp och så vidare. Denna vlogg skulle egentligen bara handla om Åre och bli klart förra veckan, men så blev det mesta så dåligt att jag fick lägga ihop det med ett besök i min örhängesgarderob som många av er har frågat om. Jag är fort. ovan och sätter sådana höga krav på innehållet i mina videos. Jag måste sluta med det, men jag är osäker på hur ni som tittar vill ha det. Mycket innehåll, eller om det är FINE att ibland bara sitta och snacka?

Så denna vlogg blev en härlig mix av mina örhängen och Åre-resan. Men från och med snart vet ni ju att jag kommer lägga all min kärlek och tid på boken och mina kanaler. Så peppigt! Då blir det mer och ännu bättre Youtube.

PUSS!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Kan inte du göra ett inlägg om din bröstoperation? Har länge velat fram och tillbaka själv.. 🙂

    sara 2018-03-22 20:53:57
    Svara
  • Människa – du är ju underbar!

    Corinne 2018-03-22 07:23:09
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!