HUR DU HÅLLER DIG LEVANDE INNAN VÅREN KOMMER.

Gänget! Är jag ensam om att känna mig som världens tröttaste människa? Jag vill somna var jag än är. I matbutiken, på jobbet, på vägen hem från jobbet, på morgonen vill jag absolut inte vakna till mitt alarm, men dock när det blir natt är jag klarvaken. Ett helvete. Jag har googlat och googlat ”Hur man blir pigg i mars” och har där hittat några små fina knep att ta an.

På lunchen idag sprang jag bort till ICA Liljeholmen (för övrigt Sveriges lyxigaste matbutik!!) och köpte på mig ett gäng juicer som en första grej mot tröttheten. Alla säger ju att extra frukt och grönt ska hjälpa. MEN så frågade jag ut på Instagram Stories vad NI HAR FÖR grymma knep för att hålla er pigga – så jag samlar allt i en och samma lista. NU KÖR VI!

Världens bästa lista för att överleva våren kommer här:

1. TRÄNA och basta efter. På detta lägger du ansiktsmask och hårinpackning. Du kanske inte är jättepigg på kvällen, men på morgonen pigg som en lärka.

2. Olika typer av tabletter: Köp Zink-tabletter, D-vitamin, Järntabletter, Köp Rosenrot – Finns på apotektet under namnet Artic Root.

3. TVINGA dig själv upp på morgonen och börja dagen med en promenad – och lite Beyonce i öronen.

4. Ta en promenad på lunchrasten.

5. Svep några ingefärashots under dagen.

6. Se till att ha x antal roliga händelser att se fram emot i vår / sommar. Då känns stegen lättare!

7. Drick MASSA pressad citron under hela dagen.

8. Kör hackad rå vitlök över maten.

9. En sked honung – Inte uppvärmd och gärna svindyr Manuka-honung. 

10. ÄPPLE och banan i mängder.

11. Sov sov sov.

12. Lyssna på mycket musik – HÄR har ni min nya favoritlista som min vän Amanda delade med sig av. Köttade gärnet på denna idag.

13. Meditera! Jag tänkte börja i morgon. Man släpper problem och stress, vilket leder till mer energi efter. HÄR har ni en bra app som ni kan ta hjälp av.

14. Duscha riktigt riktigt kallt.

15. Vänta med kaffe till eftermiddagen.

16. Drick massvis med vatten.

Ett recept med både lax, avokado, hetta och citrusfrukt. 

17. Ät näringsrik mat – Här suger jag. Jag äter väldigt bra måltider, men för mycket socker under hela dagen. Vi måste äta mycket lax, annan fet fisk, nötter och avokado. Jag som inte gillar rå avokado får väl göra guacamole som jag älskar.

18. Tillåt dig vara trött och ställ inte för höga krav. Då minskar tröttheten.

19. Bada innan läggdags och somna tidigt.

20. Våga säga nej till saker. Säg bara att du är ”inför-våren-trött”.

21. Klä upp dig och i färg.

22. Se till att hänga med roliga människor. ASGARVA tack.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Bästaste Henrietta! Så fin din svartvita blommiga klänning på instastories är! Får man fråga vart den är ifrån?<3 Kram Sofie

    Sofie 2018-03-24 21:48:06
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!