Vill du gifta dig? Gillar du Acai?

Hej babes! Här kommer svar på en del av frågorna jag fick den senaste frågestunden. Let’s go!

Hej!! Ingen rolig fråga, men vart kommer den beige/gråa vardagsrumsmattan från?
Den är underbar och kommer från Ruugs.se. De gör måttbeställda mattor på ett kick!

Jag undrar om inte du kan länka din/dina spellistor från spotify? Älskar när du länkar till låtar osv på instastory! Undrar också vilka du följer på youtube?
KUL att du gillar det <3 Här kommer min profil på Spotify – Måste börja göra i ordning mina listor, men finns mycket smått och gott i alla listor. Skeppargatan 29, Perfect Party och Henriettas Old Love är fina. Här har du även en länk till min Soundcloud! Har typ bäst musik där.

På YouTube följer jag många, men jag gillar att titta på Ida Wargs, JLC’s och Alexandra Nilssons videos. Jag längtar till fler profiler som jag gillar att följa i bloggformat börjar – typ Jossan Dahlberg, Isabella Löwengrip, Sandra Beijer och Flora Wiström.

Vad tycker du om acaibowls? Favorit butik i Stockholm? Favorit pryl? Favorit väska? Favorit skor? Favorit karusell på Gröna Lund/Liseberg?
Acaibowl ser jag inte som så roligt. Jag är inte ett fan av hälsotrender och glömmer därför att testa på dem. Och i detta fall kan jag väl lika gärna dricka en smoothie? Favoritbutik i STHLM: Brandstationen för inredning, Antiks Gammalt & Nytt för smycken och kläder & Other Stories. Favoritkarusell är allting som går snabbt och snurrar runt. Hatar höjder, så jag avstår mer än gärna frittfall.

Är på jakt efter en designväska som förhoppningsvis ska få följa med en längre tid framöver. Vilken väska hade du investerat i? Vad tycker du om Mulberry Bayswater och LV neverfull?
Åh så kul! Det är härligt när man bestämmer sig för att köpa en fin väska. Jag är inte ett fan av de ovan nämnda väskorna, men tycker att Mulberry har många fina modeller. Typ denna! Jag själv kommer att investera i en Loewe, Celine Frame Bag eller en Marni Shoulder Bag.

Bästa boken du har läst/bästa filmen ? ?
Tyvärr är jag inte mycket för varken film eller böcker – jag blir snabbt rastlös. Jag föredrar att titta på dokumentärfilmer eller lyssna på podcasts/ljudböcker, men såklart har jag betat igenom ett gäng på semestern. Senaste läste jag Elaine Ekswärds ”Medan han lever” som jag verkligen kan rekommendera. Jag blev oerhört tagen och lärde mig en hel del om hur man bör tänka när man väl får barn för att försäkra sig om att hen in blir utsatt för något hemskt som gömmer sig på fler platser än vad man tror.

Jag har raderat alla mina sociala medier-appar eftersom jag upptäckt att jag bara blir stressad och mindre närvarande.Den enda bloggen jag kikar in är din – för du får mig att må bra ? Hur känner du? Kan du bli stressad av sociala medier och den perfekta fasaden som målas upp? Vad gör du för att koppla av och må bra när du känner dig ur balans?

Men underbara du! Fan vad glad jag blir! Tack tack tack <3 Jag blir inte stressad så ofta faktiskt. Dels skrattar jag istället åt alla fasader, men så har jag också aktivt valt att inte följa så många ”fasad-konton”.

Men igår fick jag fan ångest. Jag började gråta av matthet efter en halvtimme inne på Instagram. Det enda jag såg var ”KOM OCH LIKEA MIG! KOM OCH BEKRÄFTA MIG” ”Like:a min bild som jag planerat i 1000 år”. Jag fick panik över att vi LEVER för dessa sociala kanaler och att det enda vi alla gör är att planera vårt liv efter likes. Kan vi inte jobba mer realtid och dela saker för att vi vill visa vad vi gör om dagarna och inspirera varandra? Kan vi inte dela lördagens brunch utan att flytta om pannkakstallrikarna hundra gånger? Utan töntiga captions? Osv….

Jag var alltså i obalans och jäkligt lättirriterad igår, och för att koppla av och må bra gör jag så som jag har gjort idag: Lagt en fantastisk ansiktsmask, gått en lång promenad runt Djurgården, gått och köpt mig en fin pryl som jag ville ha, tagit bort alla jag tycker ger mig negativa känslor på Instagram och nu väntar jag på HÄMTMAT även om Linas Matkasse precis levererades. 

Tror du på livet efter döden?
Ibland, men jag vill alltid tro på det. Jag är nämligen livrädd för döden…

Vill du gifta dig?
Ja!!! Jag vill ha ett jättestort bröllop som är alldeles för påkostat.

Största rädslan/fobi?
Jag är rädd för mycket, men främst för att bli lämnad och för döden. Jag är rädd för att åka tunnelbana (får alltid panikångest och alltså varje morgon på väg till jobbet), jag är rädd för att gå ensam på kvällen och rädd för att bli illa omtyckt.

Är du feminist?
Jag är emot orättvisa mellan män och kvinnor och är alltså självfallet feminist. Så sjukt att det inte är en självklarhet!

Bästa knepet en dag när man känner sig opiffig o tråkig, vad gör man för att känna sig snygg?
Jag skrubbar ansiktet så jag får en levande färg, smörjer på en magisk ansiktsolja och drar på mig en pyjamasoutfit. Alltså lös byxa med en stor skjorta. På detta kör jag en stram knut på huvudet och ett par STORA örhängen.


1. Hur ser en ”vanlig” dag ut för dig timme för timme? (kanske kan bli ett inlägg typ ett foto i timmen)
SÅ KUL! Detta får bli i morgon. OK?

2. Vad är din standard frukost?
Jag har aldrig gillat frukost, så ibland äter jag inte frukost, ibland smörgås med pålägg (helst skinka och gurka) eller så blir det yoghurt med musli och ägg. På jobbet har vi en finfin frukostbuffé, så då är frukosten lite godare.

 

3. Favoritdrink?
Moscow Mule, Espresso Martini och Bellini.

4. Tre saker du alltid köper i mataffären?
Alltså VARJE DAG: Naturgodis, apelsin, gurka, paprika och tuggummi.

5. Hur vänder du en dålig dag/mående?
Jag badar varmt i mitt badkar, jag fokuserar på att göra någonting väldigt bra på jobbet, ringer mamma och pratar av mig, skriver av mig här på bloggen och lyssnar på Mannheimer & Skäringer.

6. Måsten i godispåsen?
Röda Ferraribilar, all lakrits i hyllan, små blå Fazer-choklad, yoghurtmandlar, torkade bananer med choklad.

7. Vilka bloggar läser du?
Jag läste massvis tidigare, men tyvärr hinner jag inte nu när jag jobbar 100 % + att jag får allt mer att göra med blogg och Youtube.

Detta var del 1 av 3 på senaste frågestunden. Nästa kommer i veckan! Har ni fler frågor hinner ni fortfarande slänga in dem. Kiss & Hug.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Hej och tack för din underbara blogg, och för att du går emot alla töntiga fasader som finns på alla andra influencers kanaler! Och tänk, ändå är du snyggast och verkar ha det roligaste livet av alla! Om alla slutade känna sån press och hets kanske man faktiskt skulle inse att man redan lever det där ”perfekta livet” och har det bra som man redan har det! Du äger!

  Nu till mina frågor:)

  Kommer ihåg att du för längesen funderade på att dra ihop en löpargrupp här i Stockholm? Det vore så kul! Har själv funderat på att göra det. Vore så himla kul att vara en grupp som sprang eller körde intervaller en gång i veckan, helt utan press på att man behöver va snabb eller bra och bara köra utefter sina egna förutsättningar. Men i en grupp slipper man ju vara rädd för att bli överfallen, vilket tyvärr är en stor rädsla för mig (och säkert många andra) när man är ute och springer själv. PLUS hur kul vore det inte att lära känna massa nya härliga tjejer här i Stockholm?! Är det något du tänkt börja med? Isåfall är jag lätt på!

  Jag har precis som du en bakgrund med anorexi. Hemska år som verkligen tagit en del av den jag var. Det var när jag började läsa din blogg för något år sen som jag insåg att jag nog fortfarande inte är frisk.. du beskrev det ”friska livet” så otroligt härligt o jag insåg hur långt ifrån jag är att vara så avslappnad och ”bekväm” i mig själv, och att tankarna på mat och träning hela tiden fanns i mitt huvud på ett negativt sätt.. vad är ditt bästa tips för att faktiskt ”våga” gå upp i vikt och kanske inte längre ha den där ”superplatta magen o pinnsmala smala låren”? Mitt stora problem är att jag är rädd att jag ska Gå upp väldigt mycket i vilt och inte längre anses ha en ”fin” kropp om jag blir mjuk o inte ser vältränad och slimmad ut. I mina ögon är alla andra som tagit sig ur den här hemska sjukdomen fortfarande så sjukt snygga och inte alls sådär ”mjuka” eller otränade, utan bara hälsosamt smala/fina men med en stark kropp som är frisk! Så fort jag släpper på allt och inte låter det styra mig blir jag liksom snarare mjuk och otränad ut, trots att jag faktiskt tränar hårt och regelbundet. Hur gjorde du för att ta dig förbi de där tankarna?

  Sorry för sjukt långa frågor! Fortsätt med det du gör, för du är grym! Kram!

  W 2018-03-27 09:06:23
  Svara
 • Kommer du att ha bloppis här på bloggen? Älskar din stil och skulle gärna vilja fynda några gobitar som du tröttnat på! Kram!

  Carro 2018-03-26 09:51:26
  Svara
 • Undrar vad Du gillar för konst? Har du någon speciell konstnär som inspirerar dig? Tips på konst/prints att ha hemma

  R 2018-03-26 09:12:44
  Svara
 • Åh jag ville bara skriva att det här var ett underbart inlägg att läsa. Du känns så genuin och go, det tänker jag på varje gång jag går in här. Ha en fin vecka!

  Thea 2018-03-25 21:29:53
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!