Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Flamsig på ett glas vin & inte som mina bloggkollegor.

Jag känner mig jäkligt trött på denna eviga sjukdom som har hållt i sig ända sedan november, så i helgen har fokus varit: ”BLI FRISK!”. Jag har alltså haft en riktigt ”trött” helg om jag ska ställa den mot mina aktiva bloggkollegor, men det här har jag typ gjort:

Min och mina kollegors datorer blev – MOT ALLA ODDS – stulna på kontoret medan vi var och åt lunch, men vi försökte ändå hålla god min.

Vi gick istället och fikade med morotskaka och hade möte med papper och penna.

Jag var rätt trött i fejset, men fint och fullt dressad i indiska SS18.

ByxaKimono

Jag lagade lax med pesto, soja, ingefära, lime, sesam och vitlök. Till detta vitlöksfräst broccoli och glasnudelsallad. Sjukt gott!

I lördags hängde jag med mina gamla brudar (från gymnasietiden) Amanda och Jossan och så blev vi härligt lulliga i baren på Hay Market. Jag har aldrig tidigare varit med om ett vin som gör mig flamsig på bara ett glas. Knäppt! Och fett härligt! Sen så blir jag ju i för sig också väldigt flamsig av dessa brudar också.

Jag blev sugen på en solkeps från Wrangler. Alltså ASPEPP! Drömde mig bort till sommaren på Mallorca.

På vägen hem blev jag stoppad vid Grodan, där det blev cava Johan, Viktor, Jeanna, Lollo och Jullan. Egentligen borde jag inte ha druckit vin för feber och halsont, men va tusan. Lite ”leva livet” måste man ju göra.

Det blev hela tre ansiktsmasker under helgen och igår lade jag min favorit från Ole Henriksen. Det är inte en överdrift om jag säger att den skapar magi redan efter första användning.

Ni hittar den här! 

 

Och så har jag ätit en jäkligt stark thai! Fett några och fula bilder har jag också tagit, men ni vet…. Ibland behöver jag en paus från allt som heter jobb.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  Henrietta Fromholtzs webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Hälsa
  Hanna Elfast
  Hälsa
  Joanna Swica
  Mode
  Emma Fridsell
  Home
  Jannike Ebbing
  Lifestyle
  Sophia Anderberg
  Mode
  Emma Danielsson
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Fanna Ndow Norrby
  Lifestyle
  Evelina Andersson
  Mode
  Mathilda Weihager
  Mode
  Imane Asry
  Lifestyle
  Mitra Javadi
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Lifestyle
  Cassandra Klatzkow
  Lifestyle
  Sara Che