Flamsig på ett glas vin & inte som mina bloggkollegor.

Jag känner mig jäkligt trött på denna eviga sjukdom som har hållt i sig ända sedan november, så i helgen har fokus varit: ”BLI FRISK!”. Jag har alltså haft en riktigt ”trött” helg om jag ska ställa den mot mina aktiva bloggkollegor, men det här har jag typ gjort:

Min och mina kollegors datorer blev – MOT ALLA ODDS – stulna på kontoret medan vi var och åt lunch, men vi försökte ändå hålla god min.

Vi gick istället och fikade med morotskaka och hade möte med papper och penna.

Jag var rätt trött i fejset, men fint och fullt dressad i indiska SS18.

ByxaKimono

Jag lagade lax med pesto, soja, ingefära, lime, sesam och vitlök. Till detta vitlöksfräst broccoli och glasnudelsallad. Sjukt gott!

I lördags hängde jag med mina gamla brudar (från gymnasietiden) Amanda och Jossan och så blev vi härligt lulliga i baren på Hay Market. Jag har aldrig tidigare varit med om ett vin som gör mig flamsig på bara ett glas. Knäppt! Och fett härligt! Sen så blir jag ju i för sig också väldigt flamsig av dessa brudar också.

Jag blev sugen på en solkeps från Wrangler. Alltså ASPEPP! Drömde mig bort till sommaren på Mallorca.

På vägen hem blev jag stoppad vid Grodan, där det blev cava Johan, Viktor, Jeanna, Lollo och Jullan. Egentligen borde jag inte ha druckit vin för feber och halsont, men va tusan. Lite ”leva livet” måste man ju göra.

Det blev hela tre ansiktsmasker under helgen och igår lade jag min favorit från Ole Henriksen. Det är inte en överdrift om jag säger att den skapar magi redan efter första användning.

Ni hittar den här! 

 

Och så har jag ätit en jäkligt stark thai! Fett några och fula bilder har jag också tagit, men ni vet…. Ibland behöver jag en paus från allt som heter jobb.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!