Just nu:

Sitter i skrivande stund i en frisörstol på Creative HeadZ och njuter. Njuter av kammen som Camilla drar genom hårbotten, av att jag har lyckats släppa mobilen och nästan håller på att somna. Jag har inte lyckats somnat innan 03 de senaste nätterna, så jag är megatrött.

Idag blir jag blond på nytt och luggen ska tillbaka! Camilla är bäst – ingen protest. Efter detta promenerar jag bort till Absolut för jobb och ikväll ska jag bort på middag på Oaxen som Dr. Martens och Happy Socks har bjudit in till. Mysigt!

Vi hörs lite senaste med resultatet  <3

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Härligt med ny hårfärg, tycker verkligen att du strålar som blondin, och vilket grymt sätt att välkomna våren dessutom!

    Lilly Lo 2018-03-27 18:17:28
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!