PÅSK PÅSK PÅSK!

Hallå babes!

Jag får säga sorry för tystnaden, men jag har varit nere i Linköping och bara njutit av familjen. Och såhär såg jag ut på bilresan ned från Stockholm i torsdags.

Och fort vi var framme började jag och min syster Alex – som ni kan lära känna i den HÄR YouTube-filmen att laga mat till syster Victoria, hennes kille Vincent och Johan. Mamma och Pappa var bortbjudna på galej.

Grekiska biffar, sötpotatispommes, tzatsiki, stekt zucchini och halloumi. Förbannat gott och efter alla herrans massa vändor av mat rullade vi till soffan för filmmys.

Vips så blev det fredag och jag började dagen med en lång härlig promenad tillsammans med Alexandra och Johan. Efter det fick vi kvickt göra oss i ordning då vi väntade gäster i form av tantaluringarna.

Då hela familjen inte var tillgänglig idag (lördag och den faktiska påskaftonen) så fick vi fira lite påsk då istället. Vi ”barn” önskade INTE PÅSKBORD, så vi gick istället lös på varmrökt lax, delikatess-färskpotatis, skagen, ägghalvor och het kräftröra.

Hej farmor och mamma!

Och för att hålla konversationen uppe med tanterna slutade lunchen med runt-vandirngs-frågor som ”Vilken är din bästa dessert?”. Gulligt.

 

Vi gick såklart också igenom alla gamla fotoalbum och filmer, och jag blev pepp på kort hår igen. Nu när jag äntligen har lyckats spara ut…. 

Idag stod vi i valet och kvalet att stanna på ännu en myskväll i Linköping, men jag har så färbannat mycket jobb nu att det inte gick ihop. Jag menar – Jag har inte ens hunnit skriva ett blogginlägg där nere, och jag har en presentation att göra.

Alex hängde med upp från Linköping och ska sova här ikväll – SÅ MYSIGT! Vi beställde thai och sushi och nu ligger vi i soffan och tittar på A Good Year och äter chips och popcorn.

Jag älskar dessa dagar. Men nu är jag tillbaka aktivt här 😀 PUSS! 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • Så snyggt! Vart har du köpt trenchcoaten? :))

  Carro 2018-04-09 23:19:58
  Svara
 • Var kommer jeansen ifrån?

  Mimmi 2018-04-01 16:16:18
  Svara
 • Vi har saknat dig!! Men det spelar ingen roll din tid med familjen och lite tid från bloggen är en självklarhet glöm inte det! Ser så mysigt ut!
  Massa kramar!

  Evelin 2018-04-01 11:05:14
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!