GRÅTER SOM EN BEBIS. Och mina tankar.

Vissa dagar är man lite extra känslig och idag var det en sådan typ av dag. Jag har gråtit och gråtit från tidigt i morse till ikväll och jag kan än inte sluta. Jag har haft paus i någon timma här och där, men sedan så har det börjat igen. Och det på grund av att jag tänkt så mycket på kärleken till min familj. Jag fick så mycket energi nu under påsken, och känner väl att jag hade behövt lite till. Eller jag känner att jag vill ha dem runt om mig hela tiden och att jag är trött på att vi bor i olika städer och inte kan ses varje kväll och käka middag varje söndag. Familjen är det livet handlar om och därför måste jag ta mig tusan ta tag i det här snart. Dock blir vi med båt här uppe i sommar. Pappa har länge velat ha en här uppe, så nu 2018 fick det bli. Ett steg i rätt riktning. 

Övriga tankar idag: 

– Sista månaden som anställd börjar nu.
– Jag måste boka boende till paris!!!
– Undrar när jag blir med barn?
– Tänk om allt går åt helvete i höst?
– Hur ska jag göra med alla förfrågningar som kommer in om frilansjobb nu? Man vill ju inte tacka nej och missa, men jag har ju heller inte tid.
– Var finns de finaste klänningarna för bröllop just nu? Jag har tre bröllop i sommar!!
– Dags att boka flyg till Skåne för Philles 30års-kalas.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Hej
  Mitt namn är Julia, jag håller på och gör ett examensarbete och skulle bli jätteglad om ni skulle vilja hjälpa mig genom att svara på några frågor.
  Du är givetvis anonym.
  https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfBKH4eFYbEXJXWGR2rWXR-h7KGm8rOk2JLZSKbDACXlCRt-A/viewform?usp=sf_link
  Tack på förhand
  Julia

  Julia 2018-04-05 11:19:52
  Svara
 • Hade en precis likadan dag i går. Jag var också hemma över påsk och kände att fan vad jag alltid vill att min familj ska vara i närheten. Stod och lipade i rulltrappan på väg till jobbet och alla som åkte i motsatt riktning såg och även om jag vet att det nästan alltid känns så här när jag åker ifrån dem och alltid går över efter ett par dagar, så kändes det som att den här gången går det nog inte över.
  Samtidigt fint att få ha såna personer i sitt liv, som får en att känna så.

  maria 2018-04-05 08:01:02
  Svara
 • Bästa bröllopsklänningarna osv finn på the reformation!!

  mikaela 2018-04-05 01:31:39
  Svara
 • Kan känna igen mig i dina tankar.. Min pappa bor och har alltid bott i finland och jag har flyttat hemifrån från min mamma och ibland kan jag verkligen bara ligga och gråta för att jag saknar och älskar dem så mycket. Skulle seriöst kunna hänga med min familj 24/7, och när man inser att man inte kan det blir det tungt.. <3
  Kram på dig, och tack för fin blogg <3

  Sofia 2018-04-04 23:07:18
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!