GULA KLACKAR & RÖDSPRÄNGDA ÖGON.

Skor – Flattered

Dessa underbaringar från Flattered stod utanför dörren för några veckor sedan och jag har sedan dess dagligen gått och sneglat på dem med en längtan efter våren. Perfekt hög klack och min favoritgula färg. Idag kände jag att vädret nog accepterar dessa skor i helgen.

Nu sitter jag med rödsprängda ögon och försöker hålla en konversation med Nicke som är över på middag. Jag har tänkt så mycket på min älskade familj idag och över hur fantastiska dem är. Så tårarna går typ inte att stoppa. Nu snackar vi semestrar och alternativ till boende i Paris som jag och Johan åker till om några helger.

Har någon sjukt bra koll på paris? Jag har inte varit där på 10 år, så jag behöver en update och ERA BÄSTA TIPS! 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
  • Vart i från kommer ditt röda hårband som du hade på dig under påsken? ☺️

    Alex 2018-04-05 16:55:52
    Svara
  • Om du får några tips så dela gärna med dig! Ska också till Paris om några veckor ?

    Johanna 2018-04-04 20:03:15
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!