MIN DAG HITTILLS!

Vet ni vad? Jag har varit hängig i veckor. Alltså trött och orkeslös, men så började jag promenera till jobbet varje dag i förra veckan och mår nu som en prinsessa. Så mitt tips till alla som fortfarande lever i ett vintermörker: Tvinga dig upp vid 06.00, svep ett glas vatten med citron, gå och duscha, på med flisen och gå till jobbet.

Jag har en rätt tråkig (och lång!) väg till jobbet, och speciellt idag när vädret suger. Jag blev dock galet shoppingsugen halvvägs på vägen när jag fick se min absoluta favoritlampa i ett skyltfönster. Stannade till länge och dreglade. Tänk er den på mitt sideboard!!

Och här har vi dagens lunch! Vi har en lunchmatsal där alla som är anställda på Absolut får äta och det är alltid så himla god mat. Idag fick vi välja mellan pasta med chevré eller bratwurst med massa goda kålsallader och nybakat bröd – jag tog det sistnämnda och kände ”HEAVEN!”. Kanske inte så konstigt då en i köket för med i Svenska Kocklandslaget.

Lyxigt va?  

Nu sitter jag och gasar jobb de sista timmarna uppe i matsalen. Efter det blir det en promenad hem och där ska det klippas Youtube. Jag känner mig så dålig som inte har lyckats hålla tidsplanen, men GOSH så svårt det är att hinna med allting med 100 % jobb + 100 % blogg.

Lovar att bli bättre när jag slutar jobbet! Alltså från och med maj. 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • Älskar också morgonpromenader! Ibland är det så svårt att ta sig ut men när man väl gör det så ångrar man sig inte en sekund.
  Till en helt annan grej, ska till Linkan i helgen och jag undrar om du har några tips på härliga barer/restauranger?
  Ha en härlig fredag! KRAM

  f 2018-04-06 09:44:34
  Svara
 • Hur snygg är du i dina glasögon då?! Vart är dem ifrån? Hur snygga som helst!

  Johanna 2018-04-06 07:40:54
  Svara
 • Själv har jag kollat på klänningar till bröllop från Needle and thread. Inte din stil kanske men finns en del gobitar!

  Malin 2018-04-05 20:36:24
  Svara
 • Jag jobbar på h&m så sitter i samma byggnad som Absolut! Jag går också till och från jobbet, håller med om den svintråkiga vägen. Västerbron är inte nådig haha!

  s 2018-04-05 18:28:45
  Svara
  • Svar på ss kommentar.

   Skojar du! Världen är liten 😀 Är alltid nyfiken på vad H&M ute i vårt hus jobbar med. Är det ekonomi? Design? Vänsterbron är ju vidrig!!

   henrietta 2018-04-05 20:31:19
   Svara
   • Svar på henriettas kommentar.

    ja, så sjukt att vi inte råkat på varandra, jag är ju ett fan! Det är ekonomi, lön, logistik och new business som sitter där! Brukar du ta gåvägen via söder mälarstrand från östermalm? Jag tar den vägen ibland när jag hinner. PW-Dejt snart om u vill!

    S 2018-04-07 00:00:04
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!