MIN VÅRSNEAKER – COOL 2.0

Här om dagen när jag och Johan skulle ge oss ut på en runda på stan sa Johan: ”Den här looken är så mycket Henrietta det kan bli”, och ja det stämmer. En skimrande jacka i guld, stora statements i öronen och gulligt hårband i håret…

Som jag matchade med en sportigare underdel med byxa och schyssta ECCO Cool 2.0. Jag älskar att mixa diverse stilar då det inte blir för mycket av någonting och så tycker jag att looken blir snäppet mer spännande. Jag ser uppklädd och festlig ut samtidigt som jag gör det avslappnat med den sportiga underdelen.

Tidigare ville jag ha så många sneakers som möjligt att välja mellan, men det har ju visat sig att jag ändå bara använder paret som blir de stora favoriterna. Samma sak gäller klackskor och sandaler, och jag misstänker att jag inte är ensam om det?

Jag började jobba med ECCO för några år sedan och det är rätt kul att det varje säsong är deras skor som är mina nummer 1.

Jag älskar att den här sneakern känns nätt och clean, men med detaljer som gör dem till någonting extra. Ni vet ju att jag gillar roliga detaljer.

Detaljerna längst med skosulan är kärlek!

Och till bär jag 2nd Days “Take me to go” tisha.

Cool 2.0 är vattentäta med GORE-TEX SURROUND – Hej så trevligt! Och modellen är cool tack vare dess 360 graders luftcirkulation – svalt och skönt, jo tackar ja! Modellen är perfekt för långa promenader på landet eller runt Djurgården (som jag älskar), men minst lika passande för en lång shoppingrunda i city som jag körde denna dag. I och med luftcirkulationen så slipper jag svettas och foten håller sig fräsch under hela dagen. Då får man ju ett av alla vardagsproblem ur vägen.

Känns inte detta som den perfekta “chic men smidig på stan-looken”? Det finns flera fina färger – jag har dem även i ljusblå, och du hittar dem hos ECCO – här!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
7kommentarer
 • Wow!!! De liknar Acnes, men lite mer sportiga. Vill ha!

  Petra M 2018-04-09 22:43:27
  Svara
 • Köpt skorna nu!!!

  Josefine 2018-04-09 22:40:54
  Svara
 • Snyggt!! Var är byxorna ifrån? 🙂

  Caroline 2018-04-09 22:17:11
  Svara
 • Hej! Vad heter väskmodellen?? <3

  Fredrika 2018-04-09 21:10:48
  Svara
  • Svar på Fredrikas kommentar.

   Hallå! Jag hittar inte den exakta modellen, men denna är lik: https://eu.louisvuitton.com/eng-e1/products/artsy-mm-monogram-000392

   henrietta 2018-04-10 15:06:50
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!