I tårar för Avicii.

Igår när jag fick höra att Avicii lämnat blev jag först megachockad, men sedan bara så otroligt ledsen. Det kan ju låta löjligt att jag sitter och gråter över en bortgången artist, men jag är väl inte ensam nu när Tim lämnat? Hans låt ”Wake Me Up” lyssnade jag på dagligen under min behandling mot anorexin och alla hans andra låtar får mig att minnas alla mina bästa stunder i livet. Jag kan inte ta in att han som jag har skapat så många otroliga minnen med har lämnat…. Jag förstår inte förens nu hur mycket hans musik betyder för mig.

Mia Skäringers ord får mig att tänka till och idag spelas endast Avicii i Fromholtz öron.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Känner precis samma. Hade en tung period i livet 2011 och Levels spelades flitigt när jag var ute och sprang.

    Frida 2018-04-21 13:40:58
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!